Uutiset

Uutiset

 • Työpaikkojen määrän lisääntymistä vauhditettava

  2.9.2016

  Keskustan varapuheenjohtaja Katri Kulmini pitää ansiosidonnaisen käyttö palkkatukena ja starttirahana tärkeänä avauksena työttömyyden vähentämiseksi.

 • Keskustan Peräpohjolan piiri: Suomi kuntoon – Yhteistyöllä!

  15.4.2016

 • Puheenjohtaja Juha Sipilän puhe Keskustanuorten 70 -vuotisjuhlassa

  5.12.2015

  "Muistakaa, nuoret, teille ei ole olemassa kauniimpaa sanaa kuin tulevaisuus, ei innoittavampaa sanaa kuin tulevaisuus, mutta ei myöskään velvoittavampaa sanaa kuin tulevaisuus. " (Urho Kekkonen 1954)

 • Puoluejohtajien yhteinen kannanotto oikeusvaltion kunnioittamisesta ja pakolaiskriisin asianmukaisesta hoitamisesta

  29.11.2015

  Puolueiden puheenjohtajat ovat laatineet yhteisen kannanoton oikeusvaltion kunnioittamisesta ja pakolaiskriisin asianmukaisesta hoitamisesta. Kirjoitus on julkaistu lukuisissa sunnuntaina 29.11.2015 ilmestyneissä sanomalehdissä.

 • Katainen-Elsi.jpg

  Elsi Katainen: Köyhyyttä ja eriarvoisuutta torjuttava laajassa yhteistyössä

  20.11.2015

  Keskustan eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja, Keskustanaisten puheenjohtaja Elsi Katainen esittää laajaa yhteistyötä köyhyyden ja eriarvoistumisen torjumiseksi Suomessa.

 • Saarikko-Annika_2015-uutiskuva.jpg

  Annika Saarikko: SDP:n Kiljunen vääristelee omaishoitajarahoja

  29.9.2015

  Sosialidemokraattien kansanedustaja Anneli Kiljunen ihmetteli maanantaina hallituksen toimintaa omaishoitajien aseman parantamisessa. Kiljunen syytti hallituspuolueiden "unohtaneen omaishoitajat", "haudanneen hankkeen" ja "heikentäneen omaishoitajien tilanteita entisestään". Kiljunen vääristelee tilannetta ja hallituksen toimintaa. Olen siitä hyvin pahoillani - ottaen huomioon, että Kiljunen on kansanedustajan työnsä ohella Omaishoitajat ja läheiset -liiton puheenjohtaja ja siten merkittävä toimija omaishoitajakentällä.

 • Markus Ojakoski Keskustan eduskuntaryhmän pääsihteeriksi

  29.6.2015

  Keskustan eduskuntaryhmä on valinnut filosofian maisteri Markus Ojakosken eduskuntaryhmän uudeksi pääsihteeriksi. Eduskuntaryhmä päätti valinnasta kokouksessaan maanantaina 29.6.2015. Ojakoski aloittaa tehtävässään syyskuussa.

 • Suomi-kuntoon-uutiskuva.jpg

  Keskustan Vanhanen: Suomalaiset on vapautettava tekemään ja toimimaan

  24.6.2015

  Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtajan Matti Vanhasen mukaan Suomen saaminen uudelleen nousuun edellyttää määrätietoista, mutta vastuullista byrokratian purkamista.

 • Eduskuntaryhmän puheenjohtajiston valinta_020615.jpg

  Vanhanen Keskustan eduskuntaryhmän johtoon

  2.6.2015

  Keskustan eduskuntaryhmä valitsi tiistaina eduskuntaryhmän puheenjohtajiston. Matti Vanhanen valittiin yksimielisesti ryhmän puheenjohtajaksi. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Keskustanaisten puheenjohtaja Elsi Katainen. Toisen varapuheenjohtajan paikalle nousi toisen kauden kansanedustaja Markus Lohi.

 • Ministerit_valintatilaisuus 28052015.jpg

  Keskustan ministeriryhmä muodostui

  28.5.2015

  Keskustan eduskuntaryhmä ja puoluehallitus valitsivat yhteiskokouksessaan keskustan ministerit puolueen puheenjohtaja, pääministeri Juha Sipilän esityksestä. He ovat Sipilän lisäksi elinkeinoministeri Olli Rehn, maa- ja metsätalous- sekä ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen, perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehula ja Annika Saarikko, kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen, liikenne- ja viestintäministeri sekä Ahvenanmaa-asiat Anne Berner. Rehula ja Saarikko jakavat ministerinpostin niin, että vaalikauden puolivälissä kahden vuoden päästä Saarikko ottaa salkun vastaan Rehulalta.

Edellinen 1 2 3 ... 65 66 67Seuraava