Uutiset

 • AnttiKaikkonen2.jpg

  Kaikkonen: Tiedustelulait eivät ole politikoinnin paikka

  17.8.2018

  Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen vetoaa SDP:hen ja muuhun oppositioon, että tiedustelulait pystytään käsittelemään ja hyväksymään eduskunnassa kiireellisinä alkavan syysistuntokauden aikana.

 • Sipilä-03-2017-uutiskuva.jpg

  Sipilä: Yrittäjän perheenjäsenen työttömyysturva kuntoon

  14.8.2018

  Yrittäjän ei-omistavan perheenjäsenen työttömyysturva tulee hoitaa kuntoon. Pääministeri Juha Sipilä puhui aiheesta tiistaina Lappeenrannan Yrittäjien järjestämässä keskustelutilaisuudessa.

 • Keskusta logo kev cmyk.png

  Keskusta: Koko Suomen voimavarat käyttöön - Itä-Suomelle kasvuohjelma

  14.8.2018

  Rajakunnat tarvitsevat toimintansa tueksi rajakuntafoorumin. Monet rajakunnat toimivat ja tekevät yhteistyötä yksin ilman tukea ja ohjeistusta. Rajakunnille tulee perustaa oma foorumi jakamaan ja kehittämään yhteistyön tueksi käytänteitä. Rajafoorumin koollekutsujana toimii kunta -ja uudistusministeri Anu Vehviläinen. Keskustan kannanotto julkaistiin tänään Imatralla.

 • AnttiKaikkonen2.jpg

  Kaikkonen: Ikäsyrjinnän on loputtava!

  14.8.2018

  Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtajan Antti Kaikkosen mukaan hallituksen elokuun lopun budjettiriihessä on haettava uusia ratkaisuja työttömyyden ”kovan ytimen” murtamiseen.

 • Syysmetsa.jpg

  Pääministeri Sipilä: Jokaiselle oikeus lähiluontoon!

  11.8.2018

  Keskustan puheenjohtaja, pääministeri Juha Sipilän mukaan ympäristöpolitiikan tärkein tavoite on turvata luonnon monimuotoisuus tuleville sukupolville. Keskustan pyörät pyörimään -tapahtumassa mukana ollut Sipilä korosti luonnossa liikkumisen merkitystä terveydelle.

 • Sipilä-03-2017-uutiskuva.jpg

  Pääministeri Sipilä: Jokaisella koululaisella on oikeus turvalliseen koulutiehen

  9.8.2018

  Keskustan puheenjohtaja, pääministeri Juha Sipilä muistuttaa, että jokaisella koulunsa aloittavalla ja koulutyötään jatkavalla lapsella on oikeus turvalliseen koulumatkaan.

 • Pyörät_pyörimään_Tiles-pienet-kuvat.jpg

  Pyörät pyörimään käyntiin!

  9.8.2018

  Perinteinen Pyörät pyörät -tapahtuma käynnistyi aamulla Ylivieskasta. Kolmen päivän aikana pyöräillään Ylivieskasta Ouluun ja matkalle mahtuu monia Pohjois-Pohjanmaan kaupunkeja ja kuntia.

 • Keskusta logo kev cmyk.png

  Tule tapaamaan meitä Imatralla ja lähialueilla 13. ja 14.8!

  7.8.2018

  Suomi on täynnä meille rakkaita ja puolustamisen arvoisia kotiseutuja. Haluamme kehittää niistä jokaisen elinvoimaa. Keskustan visiossa Suomen tulevaisuus muodostuu luottamuksesta. Ensi viikolla olemme tapaamassa teitä Imatralla ja lähialueilla, nähdään!

 • hannaeurooppavaaka.jpg

  Keskustan kesäsarjassa puhutaan Eurooppa-politiikasta

  20.7.2018

  Keskustan kesäsarjassa seurataan Hanna Markkasen matkaa keskellä Eurooppaa. Hanna kiertää Euroopan rautateillä ja tekee Eurooppa-aiheisia postauksia eri puolilta Eurooppaa.

 • AnttiKaikkonen2.jpg

  Kaikkonen Saaren työryhmän raportista: Eriarvoisuuden kitkeminen asialistan kärkeen

  21.3.2018

  Keskustalle tärkeintä tästä eteenpäin on laittaa suomalainen yhteiskunta kuntoon. Suomessa on edelleen paljon ihmisiä, joilla ei syystä tai toisesta mene hyvin. Köyhyyden, eriarvoisuuden, osattomuuden ja syrjäytymisen kitkemiseksi on tehtävä ratkaisuja laaja-alaisesti. Saaren työryhmän raportti luo tälle osaltaan edellytyksiä.

Edellinen 1 2 3 ... 16 17 18Seuraava