Blogi

Keskustatoimijoiden blogi

Puoluekokous2018 2 yläkuva iso 7.jpg
 • Keijo Leppänen.jpg
  Keijo Leppänen

  Viestin kulku

  5.3.2020

  Olin melkein kuukauden n. 10 000 km päässä Malesiassa. Nykytekniikan avulla viestit kulki suomesta sinne ja päinvastoin. Olipa päivä tai yö. Keskustan tapahtumista tieto välittyi.

 • Martti Mäenpää.JPG
  Martti Mäenpää

  Ilmastotekoja ja työllistämistä

  17.2.2020

  Haapavedelle, syntymäkuntaani, on tulossa biojalostamo joka tuo työpaikkoja, ja on samalla niitä ilmastotekoja, joita Suomeen kaivataan.

 • Johanna Häggman.jpg
  Johanna Häggman

  KESKUSTA ETEENPÄIN

  8.1.2020

  Yhtenäisyys ei tarkoita, etteikö voi olla erilaisia ajatuksia, näkökulmia ja mielipiteitä asioista. Niitä pitää olla ja niistä on käytävä keskustelua. Vain siten löytyy yhteinen näkemys. Erilaisia mielipiteitä on pystyttävä esittämään ja niitä on arvostettava. Kompromissien tekeminen kuuluu politiikkaan niin puolueiden välillä kuin oman puolueen sisällä.

 • Timo Silvan.jpg
  Timo Silván

  Olemme oikealla tiellä

  28.11.2019

  Yritin elää säällisesti. Liikuin, en juopotellut, en polttanut ja söinkin keskivertoisen terveellisesti. Silti kunto alkoi heiketä, ensin juoksu ei sujunut kuten ennen, sitten portaissa kävely vaati pysähtelyä hengästymisen takia, sitten normaali kävely ei sujunut kuin taukoja pitäen. Syytä etsittiin, vaan ei meinattu löytää.

 • Miia-Maria Leman.jpg
  Miia-Maria Leman

  Luontomatkailusta hyötyä niin luonnolle kuin taloudellekin

  4.11.2019

  Luontomatkailun kehittämisellä on paljon positiivisia vaikutuksia sekä kunnan, että luonnon kannalta. Matkailu toisi lisäeuroja kuntaan ja tukisi mahdollisesti myös paikallisia yrittäjiä.

 • Sami Lilja.jpg
  Sami Lilja

  Miten sinä viestit keskustalaisuudesta?

  2.9.2019

  Kun Kouvolassa valitaan uusi puheenjohtaja, ei kannata odottaa kädet pystyssä muutosta. Puheenjohtaja tuo varmasti mukanaan joitain uusia tapoja toimia, mutta emme me ole valitsemassa pelastajaa. Valitsemme puolueelle puheenjohtajan, jonka pitäisi olla ihan normaalia Suomen suurimmassa kansanliikkeessä. Nyt puheenjohtajalle on asetettu valtavia odotuksia ja osa toivoo suuriakin muutoksia lyhyessä ajassa.