Uutiset ja tapahtumat

Puoluekokous2018 2 yläkuva iso 7.jpg
Keskusta.fi / Etelä-Pohjanmaa / Suomeksi / Kunnat / Lapua / Uutiset ja tapahtumat

Tavataan

Uutisia

 • Tiistenjoen paikallisyhdistyksen syyskokous

  15.11.2009

  Kokouksen alustajaksi oli kutsuttu Ilkan päätoimittaja Matti Kalliokoski ja piirin toiminnanjohtaja Aki Utter. Kalliokoski kertoi kuulijoille lehtien historiaan liittyneistä asioista sekä politiikkaan ja vaalirahoitukseen liittynyttä keskustelua. Utter kertoi omassa puheenvuorossaan lähinnä keskustan järjestön tulevaan toimintaan liittyvistä keskeisistä suunnitelmista ja toiminta-ajatuksista.

 • Seppo Niemelä: Vanhanen, Matti Taneli

  10.10.2009

  Täytyy lukijalle heti sanoa, että olen kaksikin kertaa toiminut Matti Vanhasen alaisena. En siis voi kirjoittaa ulkopuolisen puolueettomana. Mutta toisaalta: tunnen miehen. Ehkä siksikin olen elänyt viime viikot tavallistakin jännittävämpiä aikoja.

 • Valtuustoryhmä: Alueidenkäytön strategia lähes yksi yhteen Keskustan tavoiteohjelman kanssa

  21.9.2009

  Keskustan valtuustoryhmän ryhmäpuheenvuoro Lapuan kaupunginvaltuuston kokouksessa 21.9.2009 koskien Alueidenkäytön strategiaa 2025:

 • Seppo Niemelä: Pari sanaa sivistyksestä

  12.9.2009

  Sivistys on taas kiinnostuksen kohteena opetushallinnossa ja eduskunnassakin. Pitkään se onkin elänyt vain kivettymänä joissakin nimissä, esimerkkinä sivistyslautakunta.

 • Seppo Niemelä: Ajatushautomon neuvonsaajana

  15.8.2009

  Ajatushautomo Demos on yksi niistä asioista, joiden vuoksi vielä väännän itseni Helsingin junalle. Itse hautomoa en tässä enempää esittele. Sen tiedot voit lukaista netistä.

 • Seppo Niemelä: Uusi alku puoluetoimintaan

  18.7.2009

  Ei taida olla tänä kesänä kolumnisti eikä mikään, jos ei laita lusikkaansa puoluerahoituksen porisevaan soppaan. Itse huomaan pelkääväni kohun vaikutusta maakuntien elinvoimaan. Se saa haavoittavan iskun, jos yhteistyötä aletaan karttaa. Maakuntien tulevaisuus ei näet ole itsestäänselvyys, ei ainakaan keskellä lamaa. Alueet tarvitsevat kaikki keinonsa tukemaan kehitystään. Keinoista yksi on politiikka. Lakien säätämisessä ja budjetin teossa on tähdellistä osata maakuntien asia. Siinä tarvitaan kokemusta, taitoa, tahtoa, kekseliäisyyttä, päättäväisyyttä, juurevuutta ja voimaakin.

 • Keskustan valtuustoryhmä kiitti tuloksellisesta vuodesta - talouden taantuma kova testi

  23.6.2009

  Keskustan valtuustoryhmä kiitti Lapuan kaupungin henkilöstöä ja kaikki kaupungin kehittämiseen osallistuneita tuloksellisesta vuodesta 2008 ryhmäpuheenvuorossaan. Tulevaisuuteen tähytään rohkeudella ja maltilla. Kaupunginvaltuuston kokouksessa 22.6.2009 Keskustan ryhmäpuheenvuoron piti valtuustoryhmän puheenjohtaja Esa Rintala:

 • Keskustan valtuustoryhmä: Jätevesiliittymät, mummonmökit ja Lapuan kehittäminen

  2.6.2009

  Nimimerkki ALM kirjoitti viikko sitten kriittisesti haja-asutusalueen jätevesiratkaisusta. Myös valtuustossa asia herättää edelleen keskustelua. Keskustan valtuustoryhmä haluaa tuoda esiin omia näkökulmiaan.

 • Teppo Ylitalo: Politiikkapakina III

  26.5.2009

  Kevään tullen maan alta paljastuu kaikennäköistä. Luonnon myötä heräävät naurismaatkin. Aidoista ja aidanseipäistä puhumattakaan.

 • Esa Rintala: Hoivaosastot ja kaupungin selvitys

  31.3.2009

  Lähi- ja perushoitajien liitto Super teki Länsi-Suomen lääninhallitukselle kantelun koskien Liuhtarin ja Hopearinteen hoivaosastoja. Superin näkemyksen mukaan henkilökuntaa on liian vähän. Lapuan perusturvalautakunta oli jo ennen Superin kantelua päättänyt esittää tälle vuodelle kolmea uutta lähihoitajan tointa kyseisille osastoille, ja lisäksi yhtä Hopearinteen pienkoteihin.

Edellinen 1 2 3 ... 9 10 11 12 13Seuraava