Uutiset ja tapahtumat

Puoluekokous2018 2 yläkuva iso 7.jpg
Keskusta.fi / Etelä-Pohjanmaa / Suomeksi / Kunnat / Lapua / Uutiset ja tapahtumat

Tavataan

Uutisia

 • Ilmastonmuutoksesta huolta kantava Earth Hour Lapualla - Myllykangas sammutti valot

  29.3.2009

  Lapuan kaupunki otti lauantaina 28.3.2009 ensimmäistä kertaa osaa kansainväliseen Eart Hour -tapahtumaan. Kaupunki sammutti valot lauantaina klo 20.30-21.30 väliseksi ajaksi.

 • Keskustan valtuustoryhmän aloite: lääkärinvirkojen täyttämiseen etsittävä keinot

  23.3.2009

  Keskustan valtuustoryhmä jätti Lapuan kaupunginvaltuustolle 23.3.2009 valtuustoaloitteen selvityksen tekemisestä niistä keinoista, joilla lääkärinvirat saadaan jatkossakin pysymään täytettyinä. Valtuustoaloitteen on allekirjoittanut koko 13-henkinen valtuustoryhmä kokonaisuudessaan. Kaupunginvaltuusto päätti lähettää aloitteen kaupunginhallituksen valmisteltavaksi.

 • Tupa täyttyi Jäätteenmäen ja Kaikkosen vierailulla

  16.3.2009

  Tiistenjoella kokoonnuttiin kuuntelemaan europarlamentaarikko Anneli Jäätteenmäkeä sekä kansanedustajia Antti Kaikkosta ja Paula Sihtoa. Päivi ja Antti Leikkolan kotona järjestetyssä tilaisuudessa oli paikalla väkeä 80 ja tunnelma oli rento. Mukavaa tunnelmaa paikanpäällä oli luomassa myös tanssiorkesteri Piknik, joka esiintyi muutaman kappaleen verran ja soitti taustamusiikkia.

 • Päivi Leikkola: Tupailtojen toinen tuleminen

  26.2.2009

  Tupaillat ja keskustapuolue ovat kuuluneet yhteen jo kuusikymmentäluvulta asti. Nyt nämä legendaariset tapahtumat ovat alkaneet uudelleen Lapualla. Tiistenjoella pidetyssä tupaillassa paikalla oli yli puolensataa kuulijaa ympäri Lapuaa ja maakuntaa. Kuulijat olivat saapuneet kuulemaan, mitä uutta keskustapuolueella on annettavana meille kaikille. Puhumassa olivat Keskustapuolueen varapuheenjohtaja ja kansanedustaja Tuomo Puumala, kansanedustaja Paula Sihto ja toiminnanjohtaja Aki Utter. Illan aikana vaihdettiin vilkkaasti mielipiteitä mm. maatalousasioista sosiaaliturvan uudistusta valmistelevan satakomitean tulevista esityksistä ja niiden arvioidusta vaikutuksista tavalliselle ihmiselle, haja-asutusalueiden viemäröintiasioista ja tiivistä järjestötyöstä. Puhujille annettiin sekä evästystä että puolueen ministereille vietäväksi sanallisia kissankelloja ja keppejä.

 • Teppo Ylitalo: Se on loppu nyt?

  24.2.2009

  Ensiksi vilpittömät onnittelut Pöntisen Kaitsulle meppiehdokkuudesta. Se on hieno saavutus.

 • Kaupunginvaltuusto valitsi maakuntapaikoille

  23.2.2009

  Lapuan kaupunginvaltuusto valitsi kokouksessaan 23.2.2009 edustajansa kolmen kuntayhtymän valtuustoihin.

 • Lapua pärjäsi maakuntapaikka-jaossa

  22.2.2009

  Etelä-Pohjanmaan piiritoimikunta päätti sunnuntaina 22.2.2009 keskeisimmistä Keskustan maakunnallisista paikoista. Sopu syntyi ilman äänestyksiä. Varsinaiset nimitykset tapahtumat kunkin hallintoelimen oman aikataulun mukaisesti.

 • Teppo Ylitalo: Valtuustopakina I

  10.2.2009

  Ensimmäisen valtuustopakinan – vaikka se onkin turhan hieno nimi – pitäisi kai alkaa jotenkin ylevästi. Mutta ei se ala. Se vain alkaa. Ja jatkuu, Deo volente, aina valtuuston kokouksen jälkipuheena.

 • Tiistenjoella elvytettiin tupailta-perinnettä: Tuomo Puumala kävi kylässä

  8.2.2009

  Tiistenjoen paikallisyhdistys on elvyttämässä keskustalaista tupailtaperinnettä uuteen nousuun. Tupailta Päivi ja Antti Leikkolassa sunnuntaina 8.2.2009 keräsi yli 50 asiasta innostunutta kuulijaa jakamaan ajatuksia puolueen varapuheenjohtaja Tuomo Puumalan,kansanedustaja Paula Sihdon ja piirin toiminnanjohtaja Aki Utterin kesken.

 • Kaupunginhallitus valitsi edustajia

  2.2.2009

  Lapuan kaupunginhallitus valitsi kokouksessaan 2.2.2009 edustajia hallintoelimiin ja yhteisöihin.

Edellinen 1 2 3 ... 10 11 12 13Seuraava