Uutiset ja tapahtumat

Puoluekokous2018 2 yläkuva iso 7.jpg
Keskusta.fi / Etelä-Pohjanmaa / Suomeksi / Kunnat / Lapua / Uutiset ja tapahtumat

Tavataan

Uutisia

 • LASSE RAJALA: Lusikka Alanko soppaan

  10.11.2014

  Valtuusto tulee näillä näkymin päättämään joulukuun alussa Lapuan tulevista panostuksista kouluihin ja päiväkoteihin. Viime aikoina on käyty vilkasta keskustelua siitä tulisiko lukio sijoittaa SEDUn kylkeen vai suunnitelmissa olevaan Alangon isompaan kokonaisuuteen.

 • LASSE RAJALA: Kokoomuksen soterintamakarkuruus

  26.10.2014

  Olen huolestuneena pannut merkille, että pääministeripuolue Kansallinen Kokoomus tekee irtiottoja SoTe uudistuksesta. Pääministeri Stubbin tulisi kantaa päävastuu uudistuksen läpiviennistä, ei heitellä kapuloita uudistuksen rattaisiin.

 • KESKUSTAN LAPUAN KUNNALLISJÄRJESTÖ: Viljelijän palkka

  26.10.2014

  Keskustan Lapuan kunnallisjärjestö on pöyristynyt maataloushallinnoin aikeista siirtää tukimaksuja 6-12 kk eteenpäin nykyisestä. On täysin viljelijän oikeusturvan vastaista että hallinto voi vain ilmoittaa että palkkaa ei sitten tänä vuonna tule ja rahat lainanlyhennyksiin saatte katsella jostain muualta.

 • JUHA LEMPONEN: Etelä-Pohjanmaa ja Pohjanmaa nousuun

  24.10.2014

  Onnittelut vastavalitulle Suomen Yrittäjien Puheenjohtajalle Jyrki Mäkyselle. Nyt saimme Etelä-Pohjanmaalta hyvän ja toimeenpanevan johtajan, jonka avulla vanhan Vaasan-läänin alueelta voidaan saada merkittäviä viestejä päättäjille työllisyyden parantamiseksi.

 • JUHA LEMPONEN: Yrittäjyyttä pitää herätellä

  28.9.2014

  Päättäjät nostavat veroja ja samaan aikaan leikkaavat kunnilta valtionosuuksia. Kunnat nostavat veroja ja leikkaavat kuluja. Ei tällaisesta seuraa hyvää vaan tämä johtaa kurjistumisen kierteeseen.

 • JUHA LEMPONEN: Uudistuminen innostaa yrittäjää ja henkilökuntaa

  28.9.2014

  Yrittäjä voi silloin hyvin, kun töitä on hieman enemmän kuin ehtii tekemään. Siitä seuraa yleensä rahan tuloa kassaan, josta maksaa palkat, ennakkoverot, arvonlisäverot, palkat ja ostolaskut. Kun töitä alkaa olla liikaa, päivä pitenee ja verenpaine nousee.

 • Juha Lemposta esitetään piirille Lapualaiseksi eduskuntavaaliehdokkaaksi

  28.9.2014

  Juha Lemponen on 50-vuotias yrittäjä Lapualta. Ylistarossa maatalon poikana syntynyt Lemponen lähti töiden perään Ylihärmään, jossa muutaman vuoden Pellonpajalla olon jälkeen 1989 perusti oman alihankintahitsaus yrityksen Juha Lemponen Oy:n. Tästä kasvoi 50 henkeä työllistävä metallialan järjestelmätoimittaja.

 • UUSI PUHEENJOHTAJISTO KESKUSTAN LAPUAN KUNNALLISJÄRJESTÖLLE

  27.1.2014

  Uusi puheenjohtaja on 32-vuotias insinööri Juha Porre. Porre on kotoisin Alahärmästä ja lapualaistunut vajaa kymmenen vuotta sitten. Yhtenä haasteena puheenjohtajan tehtävässä Porre pitää erityisesti nuorten aikuisten aktivoimista mukaan toimintaan.

 • Keskustan valtuustoryhmä: Luottamusasemaa käytetty väärin

  25.3.2013

  Keskustan valtuustoryhmä yhtyi valtuuston kokouksessa 25.3. tilapäisen valiokunnan käsityksiin, että Panu Lahdensuo ja Kai Pöntinen ovat käyttäneet väärin heille myönnettyä luottamusasemaa.

 • Seppo Niemelä: Kyläasumista voi helpottaa

  21.2.2013

  Kylien liiketoiminta-asiamiehenä toimiva Juha Kuisma puhuu lämpimästi kylien keinoista pitää huolta vanhenevasta väestöstä.

Edellinen 1 2 3 4 ... 11 12 13Seuraava