Kainuun Keskusta

Puoluekokous2018 2 yläkuva iso 7.jpg

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta toivotus.jpg

Tervetuloa

Tervetuloa Keskustan Kainuun piirin sivuille. Sivuilta löydät uusimmat uutiset, tulevat tapahtumat sekä kaikki tarvittavat yhteystiedot piiriin, kunnallisjärjestöihin ja sisarjärjestöihin. Jos et ole vielä Keskustan jäsen voit liittyä jäseneksemme tämän sivuston kautta.

Uutisia Keskustasta
 • Lintilä-Mika-helmikuu-2019-1-uutiskuva.jpg

  Mika Lintilä: Hallitusneuvotteluissa ratkaistaan alueiden kehityksen suunta

  18.4.2019

  Elinkeinoministeri Mika Lintilä peräänkuuluttaa alueiden tarpeiden vahvaa ja tasapuolista esille nostamista tulevissa hallitusneuvotteluissa.

 • Suomen arvoisia tekoja leima uutiskuva.jpg

  Keskustan eurovaaliehdokkaat julki

  18.4.2019

  Keskusta on jättänyt täyden 20 hengen ehdokaslistan tuleviin Euroopan parlamentin vaaleihin. Keskustan ehdokkaista 12 on miehiä ja 8 naisia, ehdokaslistan nuorin on 19-vuotias Oliver Pietilä Kokkolasta.

 • apila.png

  Keskustan puoluehallitus: Kansa on osoittanut Keskustalle suunnan oppositioon.

  16.4.2019

  Keskusta kokoontuu ylimääräiseen puoluekokoukseen 7. syyskuuta 2019 valitsemaan puoleelle uuden puheenjohtajan. Keskusta aloittaa puolueen uudistustyön.

 • Piirretty apila uutiskuva.jpg

  Keskusta kiittää

  14.4.2019

  Keskusta kiittää ehdokkaitaan, heidän tukiryhmiään ja kaikkia vaalituloksen eteen työtä tehneitä. Ihmiset ovat elävän kansanliikkeen tärkein voimavara, niin voiton kuin tappion hetkillä. Työmme jatkuu yhdessä kohti toukokuun lopun eurovaaleja.

 • Sipilä-Juha-helmikuu-2019-1-uutiskuva.jpg

  Juha Sipilä: Tulevaisuus kysyy sillanrakentamisen taitoa

  13.4.2019

  Elämme epävarmassa maailmassa. Suomi on paremmassa kunnossa kuin neljä vuotta sitten, mutta kaikilla ei vieläkään mene hyvin. Samaan aikaan liikkeellä on voimia, jotka valtaa tavoitellessaan laittavat ihmisiä ja maan eri osia vastakkain. Me suomalaiset olemme selviytyneet sodista, talouden lamavuosista ja muista vastoinkäymisistä pitämällä yhtä. Kun miettii, mitä kaikkea tulevaisuus tuo eteemme, yhteistyön taito nousee arvoon arvaamattomaan.

 • Suomen arvoisia tekoja leima uutiskuva.jpg

  Eduskuntapuolueiden puoluesihteereiden kannanotto vaalihäirinnästä

  11.4.2019

  Vaalihäirintä on yleistynyt viime vuosina. Erityisesti toukokuun Euroopan parlamentin vaalien osalta julkisuudessa on kannettu huolta, että vaalihäirinnän keinoja voidaan käyttää myös Suomen rajojen ulkopuolelta.

 • Sipilä-Juha-helmikuu-2019-4-uutiskuva.jpg

  Juha Sipilä: Koko Suomea puolustavat vain Keskusta ja Golf-virta

  11.4.2019

  Jo pidempään on ollut nähtävissä, että suomalaiset ovat ajautumassa toisistaan erillisiin ryhmiin, jotka eivät enää tunne samanlaista yhteenkuuluvuutta kuin aiemmin...Lue koko Sipilän blogi.