Me

K-P kartta.gif
Keskustan Keski-Pohjanmaan piiri vastaa Keskustan toiminnasta Keski-Pohjanmaan maakunnassa. Keskustan K-P:n piirin toiminta-alueeseen kuuluu 13 kuntaa: Halsua, Kannus, Kaustinen, Kokkola, Kruunupyy, Lestijärvi, Luoto, Uusikaarlepyy, Pedersöre, Perho, Pietarsaari, Toholampi ja Veteli.

Keskustan toiminta rakentuu vahvaan toimintaan alueen kunnallisjärjestöissä ja paikallisyhdistyksissä, jotka järjestävät keskustalaista toimintaa.

Keskustalla on jäseniä Keski-Pohjanmaalla n.10 000. Keskustan jäseneksi haluavat liittyvät jäseneksi paikallisyhdistykseen tai kunnallisjärjestöön joita on joka kunnassa. Keskustan jäseneksi voi liittyä 15v. täyttänyt henkilö.

Piirin toimintaa johtaa piirihallitus, johon varsinaisina jäseninä kuuluu puheenjohtajien lisäksi yksi henkilö jokaisesta piirimme kunnasta. Lisäksi kokouksiin kutsutaan sisarjärjestöjen, puoluehallituksen ja -valtuuskunnan sekä puolueen työmarkkina- ja yrittäjäasiainneuvottelukunnan edustajat.

Jos Sinua kiinnostaa liittyä mukaan Keskustan toimintaan niin ota rohkeasti yhteyttä piirimme toimijoihin ja kysy lisää.Kuntien kotisivut