Maarit Kiiskinen ehdolla eduskuntaan

Maarit Kiiskinen on ehdolla kevään 2019 eduskuntavaalissa Keski-Suomessa

Keskusta K-S metso vihreä sivun yläkuva.jpg

MK kuva.jpg

Maarit Kiiskinen

Vaurautta, rauhaa ja hyvinvointia!

Olen Maarit Kiiskinen, 38-vuotias suomalais-saksalainen yrittäjä ja markkinoinnin ammattilainen. Kesäisin olen Ruusulan tilan emäntä. Talvisin toimin markkinoinnin asiantuntijatehtävissä pk-sektorilla ja suoritan kauppatieteiden jatko-opintoja.

Politiikassa minulle on tärkeää laaja ja oikea tilannekuva kotimaassa ja kansainvälisesti, maalaisjärjen käyttö ja yhteisen hyvän palveleminen. Yrittäjänä ja tekijänä haastan olemassa olevia rakenteita ja etsin käytännönläheisiä ratkaisuja laatikon ulkopuolelta.

Suomen valtion menestyksen pohja on vahva talous, jossa valtion velka pienenee. Suomen kansan hyvinvoinnin pohja on ensiluokkaisen koulutuksen ja kokonaisvaltaisen terveydenhuollon rakenteissa.

Tasapainon perustan luovat rauha ja demokratia perheissä ja valtioiden tasolla. Edellisten eteen on tehtävä kaikki mahdollinen.

Yrittäjyys on opettanut, että käytännön osaajien kuuntelu ja nopeat kokeilut käytännössä tuovat tehokkaimmat ratkaisut. Näitä työkaluja haluan hyödyntää myös politiikassa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vapaa-ajalla matkustan ja liikun ulkona: seikkailen vuorilla, ilmassa ja vesillä. Uuden oppiminen on elämäni suola työssä ja vapaa-ajalla. Pohjimmiltani olen ikuinen optimisti.

 

Tutustu ajatuksiini videon muodossa tästä.

Tutustu tekemääni työhön nuorten työllistämiseksi tästä.

Tutustu kirjoituksiini osoitteessa maaritkiiskinen.fi

Tutustu yritykseeni osoitteessa ruusula.com.

Ammatti: Yrittäjä
Kotipaikka: Laukaa
Koulutus: Kauppatieteiden tohtorikoulutettava, Liikuntatieteiden maisteri
Luottamustoimet: Laukaan perusturvalautakunnan ja teknisen lautakunnan varavaltuutettu
Yhteystiedot: maarit@maaritkiiskinen.fi