Keski-Suomen Keskusta

Tervetuloa mukaan!

Keskusta K-S metso vihreä sivun yläkuva.jpg
Keski-Suomen Keskustan eurovaaliehdokas
Piirin uutisia
 • Keskusta K-S Keskusta kiittää ekv 2019 (002).jpg

  Piiritoimiston aukioloajat pääsiäisviikolla vko 16

  9.4.2019

  Piiritoimisto on avoinna pääsiäisviikolla vain tiistaina 16.4. ja seuraavan kerran pääsiäisen jälkeen 23.4. Hyvää pääsiäistä kaikille! Vedetään henkeä välillä ja pääsiäisen aloitetaan eu-vaalityö Maurin tien siloittamiseksi Euroopan parlamenttiin!

 • UusiutuvaEnergiaTyöllistääKeskiSuomessa.jpg

  Keski-Suomesta öljyn maakunta

  9.3.2019

  Uusiutuvien luonnonvarojen käyttäminen mahdollistaa Keski-Suomelle vahvoja tulevaisuudennäkymiä. Lähitulevaisuudessa voi koittaa aika, jolloin jokaisen auton tankkiin saa tankata keskisuomalaista biopolttoainetta. Keski-Suomesta voi tulla todellinen “öljyn maakunta.

 • SatuKoskinen1.jpg

  Suomessa on kilpailtava siitä, kuka on paras vanhustenhoidossa eikä siitä kuka on halvin

  6.3.2019

  ”Kello mittaa aikaa tasaisella rauhallisella tahdilla. Kahvikupit on katettu pöytään ja pannumyssyn alta nousee hyvä pannukahvin tuoksu. On tultu Mummun ja Papan luona käymään. Mummu huomaa, että minulla on uusi villatakki ja kysyy, miten koulussa menee. Vaihdamme kuulumiset ja päästään kahvipöytään ja bostonkakun kimppuun. Ihan parasta. Kukaan ei leivo niin hyvää pullaa kuin Mummu. Eikä kukaan halaa niin kuin Mummu. Siihen haliin voisi jäädä olemaan. Se on niin lämmin.”

Tapahtumat
Ajankohtaista facebook-sivullamme:
 
Keskusta viestii
 • Lintilä-Mika-helmikuu-2019-1-uutiskuva.jpg

  Mika Lintilä: Hallitusneuvotteluissa ratkaistaan alueiden kehityksen suunta

  18.4.2019

  Elinkeinoministeri Mika Lintilä peräänkuuluttaa alueiden tarpeiden vahvaa ja tasapuolista esille nostamista tulevissa hallitusneuvotteluissa.

 • Suomen arvoisia tekoja leima uutiskuva.jpg

  Keskustan eurovaaliehdokkaat julki

  18.4.2019

  Keskusta on jättänyt täyden 20 hengen ehdokaslistan tuleviin Euroopan parlamentin vaaleihin. Keskustan ehdokkaista 12 on miehiä ja 8 naisia, ehdokaslistan nuorin on 19-vuotias Oliver Pietilä Kokkolasta.

 • apila.png

  Keskustan puoluehallitus: Kansa on osoittanut Keskustalle suunnan oppositioon.

  16.4.2019

  Keskusta kokoontuu ylimääräiseen puoluekokoukseen 7. syyskuuta 2019 valitsemaan puoleelle uuden puheenjohtajan. Keskusta aloittaa puolueen uudistustyön.

 • Piirretty apila uutiskuva.jpg

  Keskusta kiittää

  14.4.2019

  Keskusta kiittää ehdokkaitaan, heidän tukiryhmiään ja kaikkia vaalituloksen eteen työtä tehneitä. Ihmiset ovat elävän kansanliikkeen tärkein voimavara, niin voiton kuin tappion hetkillä. Työmme jatkuu yhdessä kohti toukokuun lopun eurovaaleja.

 • Sipilä-Juha-helmikuu-2019-1-uutiskuva.jpg

  Juha Sipilä: Tulevaisuus kysyy sillanrakentamisen taitoa

  13.4.2019

  Elämme epävarmassa maailmassa. Suomi on paremmassa kunnossa kuin neljä vuotta sitten, mutta kaikilla ei vieläkään mene hyvin. Samaan aikaan liikkeellä on voimia, jotka valtaa tavoitellessaan laittavat ihmisiä ja maan eri osia vastakkain. Me suomalaiset olemme selviytyneet sodista, talouden lamavuosista ja muista vastoinkäymisistä pitämällä yhtä. Kun miettii, mitä kaikkea tulevaisuus tuo eteemme, yhteistyön taito nousee arvoon arvaamattomaan.