Keskustanuoret

Keskustanuoret – Kohtuullisen luonnollinen

Sivistys, tasa-arvo, ympäristö ja vastuullisuus,yrittäjyys, sekä edistyksellisyys

Vaikuta arkeen, tutustu uusiin ihmisiin, ystävysty, tuo mielipiteesi julki!

Keskeinen on ihminen!

Hei, sinä aktiivinen ja vaikuttamisenhaluinen 15–29-vuotias nuori!

Pohjois-Karjalan Keskustanuoret tarjoaa sinulle tilaisuuden muuttaa maailmaa ja vaikuttaa sen tulevaisuuden suuntaan. Tarjoamme mahdollisuuden uuden oppimiseen, mutta myös tilaisuuden saada uusia ystäviä ja elämässä tarvittavia taitoja. Keskustalla on nuoret kasvot, jotka me annamme sille.

Keskustanuoret toimii ja tempaisee, näkyy mediassa ja osallistuu keskusteluun. Me katsomme asioita uusista näkökulmista ja kritisoimmekin aiheesta. Nuorten kautta keskusta kehittyy tulevaisuuspuolueeksi, joka katsoo eteenpäin!

Politiikan teon ohessa on koulutuksia, tapahtumia, messuja, mökkiviikonloppuja, matkoja, tutustumisretkiä maakunnan yrityksiin ja yhdistyksiin. Siis politiikkaa ja yhdessäoloa, mikä sen mukavampaa!

Haluatko sinäkin olla osa tätä mahtavaa kokonaisuutta?

Tule mukaan sellaisena kuin olet. Viihdy, nauti rennosta ilmapiiristä ja mukavista ihmistä.
Vaikuta sinulle tärkeisiin asioihin ja tule mukaan politiikkaan. Puhutaan asiasta ja asian vierestä. Tiukkapipoisia me emme ole, mutta asialinjalla kuitenkin. Tule mukaan omana itsenä!

Tule, vaikuta ja jätä kädenjälkesi.

Haluatko liittyä Keskustanuoriin? Lue jäsenyydestä lisää.

Jäikö jokin asia askarruttamaan?
Ota rohkeasti yhteyttä joko somessa, soitolla, tekstiviestillä tai sähköpostilla!
 


Keskustanuoriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Pohjois-Karjalan Keskustanuorten toiminnanjohtajaan: somessa, pohjois-karjala@keskustanuoret.fi tai puhelimitse 044-312 2982