Kuntavaalit 2017

Puoluekokous2018 2 yläkuva iso 7.jpg

Kiuruveden Keskusta nosti kannatustaan kuntavaaleissa 2017 4,4 % Suuri kiitos äänestäjille sekä ehdokkaille hienosta kampanjatyöstä. Yhteistyössä ja positiivisuudessa on voimaa!

Ihmisen kokoista kuntapolitiikkaa


Kunta- ja maakuntauudistus avaa uudenlaisen tehtäväkentän tuleville kuntapäättäjille. Huomisen kotikunnan tehtävät keskittyvät hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen, paikallisen identiteetin ja demokratian vahvistamiseen sekä - mikä ehkä tärkeintä - elinvoiman edistämiseen.
Tulevilla kuntapäättäjillä on mahdollisuus keskittyä kaikkeen siihen, mikä tekee omasta kunnasta paremman paikan asua. Kunnan vastuulla on muun muassa päivähoito ja koulutus, kulttuuri, liikunta, kaavoitus ja rakentaminen - monet tärkeät lähipalvelut. Kunnan rooli on kannustava, kehittävä, keskusteleva, sivistävä ja ennaltaehkäisevä. Kunta on ihmisten yhteisö, ei hallinnollinen yksikkö. Tulevan kuntapäättäjän ei esimerkiksi tarvitse hallita sosiaali- ja terveydenhuollon asioita, sillä esimerkiksi Sote-kuviot kuuluvat jatkossa maakunnan tehtäväkenttään. Oma kokemus kuntalaisena ja asiakkaana riittää.
Olet oman elämäsi asiantuntija ja nyt sinulla on oiva tilaisuus vaikuttaa siihen, millainen kuntasi tulee olemaan. Ota rohkeasti haaste vastaan ja tartu hihasta vaikkapa valtuutettua tai muuta luottamushenkilöä. Mukaan varmasti mahtuu!

 

Ota meihin yhteyttä!
Mikko Kemppainen 040-7739621, vaalipäällikkö
Mira Kokkonen   050-3050656, pj
Sisko Toivanen  0400-229583, siht.   

teema_suomikuntoon.jpg