Haku ALDE-delegaatioon

Kiinnostaisiko Sinua Keskustan kansainvälinen toiminta?

aldekuva.jpg
Keskusta.fi / Politiikka / Haku ALDE-delegaatioon

Kiinnostaako Sinua Keskustan kansainvälinen toiminta? Oletko aina seurannut kiinnostuksella kansainvälisen politiikan tapahtumia, mutta et ole vielä saanut mahdollisuutta tutustua ja osallistua lähemmin?

Suomen Keskusta r.p. on Euroopan liberaalidemokraattisessa puolueen ALDE Partyn jäsen, ja osallistuu tulevaan ALDE kongressiin Amsterdamissa 1.-3. joulukuuta 2017.

Kokouksen delegaatiota haluamme täydentää yhdellä innostuneella, kiinnostuneella ja uudella kansainvälisellä toimijallamme.

Arvostamme sitoutuneisuutta keskustalaisuuteen, sekä kiinnostusta kansainväliseen toimintaan ja politiikkaan. Toivomme hakijoiksi kaikenikäisiä ja eri sukupuolien edustajia.

Olet osa delegaatiotamme ja pääset seuraamaan sekä osallistumaan kokoukseen, sekä ottamaan osaa Keskustan ennakkovalmisteluun kongressiin. Pääasia on kiinnostuksesi kansainväliseen politiikkaan.

***

Ilmoita kiinnostuksestasi ja hae mukaan vapaamuotoisella hakemuksella lähettämällä se viimeistään tiistaina 17.10.2017 osoitteeseen tuomas.meriniemi@keskusta.fi.

Lisätietoja Tuomas Meriniemi, 050 388 0005, tuomas.meriniemi@keskusta.fi

Matkat, majoitus ja ruokailut korvataan  valitulle osallistujalle.