• Kaikkonen-Antti-helmikuu-2019-2-uutiskuva.jpg

  Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen vanhustenhoidon laiminlyönneistä: Ministeri Häkkäselle hommia ja erityistarkastukset käyntiin

  10.2.2019

  - Olemme saaneet lähes päivittäin lukea uusia ikäviä uutisia isoista ja merkittävistä vanhuksiin kohdistuneista laiminlyönneistä. Toistuvasti laiminlyönnit sattuvat nimenomaan alan suurille toimijoille, jotka ovat viime vuosina kasvaneet vauhdilla ja laajentaneet toimintaansa eri puolille maata. Laiminlyönnit likaavat myös hyvin toimivien yritysten ja pk-yritysten mainetta.

 • Vehviläinen-Anu-helmikuu-2019-3-uutiskuva.jpg

  Kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen blogissaan: Vastikkeeton perustulo on utopiaa

  8.2.2019

  On hienoa, että on käynnistynyt monipuolinen keskustelu sosiaaliturvasta, perusturvasta ja perustulosta. Sosiaaliturvajärjestelmämme on niin monimutkainen, että sitä ei voi uudistaa hetkessä eikä yhdellä tempulla. Mitä Keskusta esittää? Puolueemme esittämä kannustava perustulo koostuu kolmesta elementistä. Ensinnäkin nykyiset pienimmät perusturvaetuudet, mukaan lukien toimeentulotuen perusosa, yhdistetään yhdeksi perusturvaksi.

 • Kulmuni-Katri-3-uutiskuva.jpg

  Keskustan varapuheenjohtaja Kulmuni: Seuraavaksi kokeiltava käänteistä tuloveroa

  8.2.2019

  Tänään julkaistut perustulokokeilun tulokset antavat pohjan kokeilujen jatkamiselle, kun tulevalla vaalikaudella aloitetaan sosiaaliturvan uudistaminen. - Perustulokokeilu on ollut mittakaavaltaan ainutlaatuinen ja antaa tärkeää tietoa ihmisten käyttäytymisestä. Alustavista tuloksista voidaan todeta, että pelkkä käteen annettu raha ei auta työllistymisessä ellei myös ihmisten toiminta- ja työllisyyskykyä vahvisteta, Keskustan varapuheenjohtaja Katri Kulmuni sanoo.

 • Kulmuni-Katri-2019-1-uutiskuva.jpg

  Varapuheenjohtaja Katri Kulmuni: Vahvaan perusturvaan

  7.2.2019

  Keskusta julkisti tänään vaihtoehtonsa perusturvan parantamiseksi ja kehittämiseksi. Mallimme nimestä näyttää syntyneen keskustelua. Hyvä niin, sillä me Keskustassa keskustelemme tästä asiasta mielellämme. Keskustelu on kuitenkin aika teoreettista, jos ja kun jumiudutaan käsitteisiin.

 • Suomen arvoisia tekoja leima uutiskuva.jpg

  Keskustan perustulomalli kannustaa työhön ja osallisuuteen

  7.2.2019

  Keskusta on julkistanut mallinsa kannustavasta perustulosta. Mallissa korostetaan sitä, että työn vastaanottamisen pitää aina olla kannattavaa. Tämä edellyttää nykyjärjestelmän merkittävää yksinkertaistamista ja kannustavuutta. Oikeus perustuloon tulee pienituloisuuden perusteella.

 • Lohi-Markus.jpg

  Keskustan kaivoslinjaus: Kaivoksia tarvitaan, mutta luontoa suojellen ja paikalliset oikeudet turvaten

  5.2.2019

  Puhdas, monimuotoinen luonto ja viihtyisä elinympäristö ovat rikkauksia ja arvoja, joita tulee vaalia myös kaivostoimialalla. Kaivokset vaikuttavat aina luontoon, mutta vastuullisessa toiminnassa vaikutukset minimoidaan ja pidetään hallinnassa. Näin totesi valmistelua johtanut eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Markus Lohi linjauksen julkistamistilaisuudessa.

 • vanhus-laituri-vesi.jpg

  Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen VM:n talousraportista: Työllisyydellä talous kuntoon ja parannusta perusturvaan

  4.2.2019

  Päättyvällä vaalikaudella on saatu aikaan taloudessa ja työllisyydessä iso käänne kohti parempaa. Kun hyvää työllisyyskehitystä onnistutaan oikeanlaisella politiikalla jatkamaan myös ensi vaalikaudella, erityisiä leikkauslistoja ei tarvitse laatia. Sen sijaan on panostettava koulutukseen ja tuotekehitykseen, joilla luodaan tulevaisuuden menestystä.

 • Suomen arvoisia tekoja leima uutiskuva.jpg

  Keskustan vaalistartti: Suomen arvoisia tekoja - perheet, ilmasto ja koko Suomi Keskustan kärkinä

  2.2.2019

  Keskusta lähtee eduskuntavaaleihin perheet, ilmasto ja koko Suomesta huolehtiminen kärkiteemoinaan. Myös sivistys, turvallisuus ja suomalainen ruoka nostetaan vahvasti esiin. Keskusta julkisti eduskuntavaaliohjelman kampanjansa avaustilaisuudessa Helsingin Tennispalatsissa. Mukana linkki Juha Sipilän puheeseen ja kuvia vaalistartista.

 • Sipilä-Juha-tammikuu-2019-uutiskuva.jpg

  Keskusta haluaa korottaa yrittäjävähennystä

  1.2.2019

  "Keskusta haluaa korottaa yrittäjävähennystä. Keskusta haluaa jatkaa kotimaisen pk-yrittäjyyden tukemista korottamalla yrittäjävähennyksen viidestä prosentista 8–10 prosenttiin. Yrittäjävähennystä voisi saada jatkossa enintään 75 000 euron tuloihin saakka", totesi Keskustan puheenjohtaja, pääministeri Juha Sipilä Suomen Yrittäjien paneelissa 1.2.2019 Helsingissä.

 • Muumitalo-uutiskuva.jpg

  Keskustan perhepoliittinen linjaus: Tulevalla hallituskaudella katse käännettävä hoivaan

  31.1.2019

  Keskustan tärkeimmät tavoitteet perhevapaauudistukselle ovat perheiden valinnanvapaus ja lapsen oikeus yhteiseen aikaan molempien vanhempien kanssa. Mallin on joustettava erilaisten elämäntilanteiden mukaan. Uudistuksen pitää olla perheiden näkökulmasta parannus, ei heikennys, nykytilaan verrattuna.

Edellinen 1 2 3 ... 16 17 18 19 20 ... 76 77 78Seuraava