• lampi-ilmasta.jpg

  Keskusta julkaisi erälinjauksen ja julistautuu erämyönteiseksi puolueeksi

  30.1.2019

  Keskusta julkaisi tänään eräpoliittisen linjauksen, joka on puolueen ensimmäinen metsästykseen, kalastukseen ja eräharrastukseen keskittyvä poliittinen ohjelma. Suomessa on noin 300000 metsästäjää ja 1,5 miljoonaa kalastajaa, miljoonista marjastajista ja sienestäjistä puhumattakaan. Metsässä sekä luonnossa liikkuminen on tutkitusti hyvinvoinnin lähde. Keskusta haluaa edistää suomalaista eränkäyntikulttuuria ja luonnossa liikkumista elävän luontosuhteen säilyttämiseksi.

 • vanhusten-hoitokoti.jpg

  Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtajisto: Sote yksi työkalu vanhustenhoidon ongelmien korjaamisessa – SDP tekee vaalipolitiikkaa

  30.1.2019

  Isojen hoito- ja hoiva-alan yritysten Esperi Caren ja joidenkin muidenkin toiminnassa paljastuneet epäkohdat ovat vakavia – ja kaikin puolin kestämättömiä. Ahneus näyttää ohittaneen inhimillisyyden vanhustenhoidossa. Tätä emme voi hyväksyä.

 • näkkileipä-ja-ruokailuvälineet-uutiskuva.jpg

  Virtuaalitupaillassa puhutaan suomalaisesta ruuasta

  23.1.2019

  Virtuaalinen tupailta palaa jälleen ruutuun. Torstaina 24.1. klo 17.30 pöytään katetaan suomalainen ruoka. Mistä ja miten saadaan entistä enemmän suomalaista ruokaa pöytään? Miten suomalainen viljelijä ja maatalous pärjäävät? Onnistuuko ruuan alkuperän jäljittäminen? Mitä kaikkea EU sallii ja kieltää?

 • kohtaus-voimat-pois.jpg

  Keskusta linjaukset: Köyhyyden kierre katkaistava – hyvää elämää muksusta mummoon!

  22.1.2019

  Keskustan tavoitteena on elämä ilman köyhyyttä. Tuoreessa, tänään julkistetussa köyhyyslinjauksessa pohditaankin useita keinoja köyhyyden taittamiseksi. Samassa yhteydessä Keskusta julkaisi myös hyvinvoinnin ja terveyden linjauksensa.

 • asuminen-ja-liikenne-kerrostalo-pelastustie.jpg

  Keskusta: 650 uutta poliisin virkaa ja keskituloisille parannettu oikeusturva

  17.1.2019

  Keskustan torstaina julkistetussa sisäisen turvallisuuden ja oikeuspolitiikan linjauksessa on selkeä vaatimus siitä, että poliisien määrää pitää pystyä nostamaan 7200 poliisin tasosta 7850 poliisin tasoon vuoteen 2023 mennessä.

 • ALUEKEHITYSLINJAUS.jpg

  Osaaminen avain koko Suomen menestykseen

  10.1.2019

  Keskustan juuri julkaistussa aluekehityslinjauksessa korostetaan, että osaava Suomi on menestyvä Suomi. Keskustalainen aluepolittinen ajattelu lähtee siitä, että ihminen voi asua, tehdä työtä, yrittää ja elää hyvää elämää siellä, missä haluaa.

 • Pirkkalainen-Riikka.jpg

  Puoluesihteeri Pirkkalainen: Vaaleja ei ole vielä käyty!

  10.1.2019

  Keskustan kannatus tuoreimmassa Ylen mittauksessa - 16,1 % - ei ole sitä, mitä olemme puolueessa viime viikkoina varovasti toivoneet. Se on juuri sen verran, minkä ihmisten mielestä tällä hetkellä ansaitsemme. Otamme gallupin viestin vakavasti, sanoo Pirkkalainen.

 • eduskuntavalaistu-uutiskuva.jpg

  Keskustan eduskuntaryhmä hakee pääsihteeriä

  31.12.2018

  Pääsihteeri johtaa eduskuntaryhmän kansliaa, jonka tehtävä on avustaa eduskuntaryhmää lainsäädäntötyössä ja poliittisen toiminnan suunnittelussa ja organisoinnissa. Pääsihteeri toimii ryhmäkanslian esimiehenä ja vastaa talous- ja henkilöhallinnosta.

 • Kaikkonen-Antti-2018-1-uutiskuva.jpg

  Kenen johdolla työllisyyden nousu tulevaisuudessa turvataan?

  21.12.2018

  Hallituksen tavoite 72 prosentin työllisyydestä on nyt virallisesti toteutunut. Yli 120 000 suomalaista on siis vaalikauden mittaan saanut töitä.

 • KV_vaaka.jpg

  Haluaisitko olla osa kansainvälistä Keskustaa?

  20.12.2018

  Avaamme haun kansainvälisen työryhmän jäseneksi. Operatiivinen KV-työryhmä keskittyy vahvistamaan Keskustan osallistumista kansainväliseen toimintaan

Edellinen 1 2 3 ... 17 18 19 20 21 ... 76 77 78Seuraava