353

Enni Pöykkö

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue, Mäntsälä
yrittäjä, freelancer, 45

Olen 45-vuotias ison perheen äiti. Olemme asuneet Mäntsälässä 15 vuotta. Työskentelen yrittäjänä sekä freelancerina pääasiassa musiikin parissa.

Voisin kutsua itseä ruohonjuuritason poliitikoksi. Ison perheen äitinä minulla on kertynyt kokemusta melkein kaikista toimialueista, jotka kuuluvat hyvinvointialueelle. Lisäksi eri verkostojen kautta hyvinvointialue ja sen tehtävät ovat tulleet tutuiksi.

Sosiaali- ja terveyslautakunnassa ja hyvinvointilautakunnassa ollessani viime valtuustokaudella olen oppinut valtavasti soteasioista.

Minulle tärkeitä asioita ovat erityisesti lapsiperheiden asiat, lähipalvelut, vammaisten asiat sekä
ennaltaehkäisevät toimet.

Olen luonteeltani utelias, sanavalmis, rohkea ja innokas kaikkea uutta kohtaan.

Arvostan kaikkia ihmisiä. Luottamushenkilönä keskustelen ja neuvottelen.

Kuulenkin mielelläni Sinun ajatuksiasi!

Vaaliteemat

Lähipalvelut säilytettävä jokaisessa kunnassa

Jokaisessa kunnassa tulee säilyttää oma sosiaali- ja terveyskeskus. Tällä tavalla on mahdollista päästä nopeammin hoitoon ja saada oikeanlaista ja oikea-aikaista hoitoa. Tämä tuo myös säästöjä, kun ei tarvita niin paljon erikoissairaanhoitoa.

Lapsiperheiden kotipalvelu kaikille

Lapsiperheiden kotipalvelua tulisi tarjota kaikille lapsiperheille. Ennaltaehkäisevällä toiminnalla on säästetään rahaa. Tukea pitää olla tarjolla helposti niin lapsille, nuorille kuin vanhemmillekin. On tärkeää tukea perheitä.

Vammaispalvelut kuntoon

Vammaispalvelut ovat kärsineet jo pitkään eikä kaikkia lakisääteisiäkään palveluita ole voitu järjestää. Nyt on aika laittaa kuntoon heille kuuluvat palvelut.