32

Linda Lähdeniemi

Pirkanmaan vaalipiiri, Punkalaidun
Toiminnanjohtaja, opiskelija, 26

Olen Linda Lähdeniemi, 25-vuotias, kansanedustajaehdokas Punkalaitumelta, Pirkanmaan reuna-alueelta.

Toimin tällä hetkellä Punkalaitumen kunnanhallituksen puheenjohtajana ja Pirkanmaan aluevaltuutettuna sekä opiskelen journalismia.

Olen aktiivinen ja iloinen monitoimija, joka kohtaa ihmiset silmien tasalta ja jakaa hymyn vastaantulijalle. Ajattelen asioista lähtökohtaisesti positiivisesti ja pohdin suurta kuvaa: millaisessa kunnassa, maakunnassa ja Suomessa haluamme tulevaisuudessa asua?

Koen, että jokainen alue Pirkanmaalla kuin koko Suomessa on kehittämisen arvoinen. Lisäksi tarvitsemme luottamusta tulevaan, kestävästi hoidettua taloutta ja uskoa jokaiseen ihmiseen. Pärjäävämpi Pirkanmaa rakennetaan yksilö kerrallaan. Ja näiden puolesta haluan tehdä töitä.

Tule mukaan tekemään Pirkanmaan positiivista kampanjaa!

Vaaliteemat

Jokainen alue on kehittämisen arvoinen

Pirkanmaalla ja Suomessa tulee kehittää kaikkia alueita. Lasten on päästävä jatkossakin lähelle kouluun ja vanhusten lähelle hoitokotiin. Postin pitää kulkea, palveluita on löydyttävä kohtuullisen matkan päästä ja hyvän, arkisen, elämän edellytykset tulee olla kaikkialla.

Maakunnan keskuskaupunki tarvitsee ympärillä olevia kaupunkeja ja maaseutua pärjätäkseen ja toisin päin. Ei vastakkainasettelulle, kyllä koko maakunnan kehittämiselle.

Tulevaisuususkoa jokaiselle

Jokaisen suomalaisen tulee pystyä uskomaan ja luottamaan siihen, että huomenna asiat ovat paremmin. Yksikään nuori ei saa tippua yhteiskunnan kyydistä tai yksikään lapsi ei saa taipua liian suuren tulevaisuusahdistuksen alle.

Turvallinen Suomi

Olemme pieni ja sisukas kansa, jonka tulee olla yhtenäinen kriisienkin keskellä. Luottamus yhteiskuntaan ja sen kantokykyyn ei saa horjua vaikeinakaan aikoina. Yhtenäinen Suomi ja pärjäävä Pirkanmaa rakennetaan yksilö kerrallaan.