386

Matias Ollila

Uudenmaan vaalipiiri, Espoo
ministerin erityisavustaja, 40

Vaikuttajana perimmäinen tavoitteeni on edistää ihmisten turvallisuutta. Turvallisuushan syntyy kokemuksesta, jossa elämä on hallinnassa. Liian moni on tuota kokemusta vailla.

Turvallisuuden kokemusta voi vahvistaa monella tapaa. Yksilöllä merkityksellinen tekeminen, työ, turvallinen aikuissuhde, paikan yhteiskunnasta varmistava koulutus tai luottamusta tarjoava yhteisö ovat mainioita keinoja vahvistaa turvallisuuden tunnetta. Niihin suomalaisen yhteiskunnan pitää antaa mahdollisuudet.

Laajemmin se tarkoittaa kotimaisen yrittäjyyden vahvistamista, laadukasta koulutusta, panostuksia perheiden hyvinvointiin sekä suomalaisen yhteiskunnan rakentamista tavalla, jossa kansakunta voi kokea yhteisesti ylpeyttä Suomesta.

Työurani olen saanut toteuttaa harvinaisen laajalla skaalalla. Elinkeinoministerin erityisavustajan tehtävät ovat olleet suurimmillaan miljardiluokan investointien ja laivatilauksien parissa, kun taas aiempi työkokemus työnhakijoiden ja nuorten keskuudessa on opettanut sitä miten pienet asiat merkitsevät eniten. Joku voisi sanoa, perspektiiviä on.

Olen ratkaisukeskeinen ja tavallisen hyvä ihminen, joka harrastaa samoja juttuja kuten kuka hyvänsä. Siis liikuntaa salituntien ja lenkkeilyn muodossa, penkkiurheilua Rauman Lukon ja rallin parissa sekä sivistynyttä olutseuratoimintaa :)

**
Tutustu vaalivideoihini sivun alaosan linkeistä.

Vaaliteemat

Edistän suomalaista työtä

Työ tuo turvallisuutta ja merkitystä elämään.
Työpaikat turvaavat meidän kaikkien toimeentulon.
Siksi kotimaista yrittäjyyttä ja omistajuutta kuuluu edistää.

Edistän perheiden turvallisuutta

Perheitä ja vanhempia on tuettava arvokkaassa tehtävässään. Lapsilla ja nuorilla on oikeus turvalliseen elämään. Lapselle kuuluu onnellinen lapsuus.
Aikuistumisen kynnyksellä nuorille on tarjottava polku löytää paikkansa yhteiskunnassa.

Edistän kotien turvallisuutta

Monen ihmisen turvallisuuden tunne on järkkynyt. Myös kotikaupungissani Espoossa. Turvallisessa kaupungissa ihmiset luottavat toisiinsa pelkäämättä.
Luottamusta ei saa käyttää väärin.

**

Tutustu vaalivideoihini alla olevista linkeistä.