64

Pasi Keskinen

Vaasan vaalipiiri, Vaasa
muuntaja-asentaja, aluevaltuutettu, 49

Moi
Olen 47-vuotias naimisissa oleva kolmen lapsen isä. Kotini on vähässäkyrössä, juureni ylistarossa ja kesät mökkeilen perheen kanssa Soinissa. Ammatiltani olen muuntaja-asentaja. Toimin vaasan kaupunginvaltuutettuna ja pohjanmaan hyvinvointialueen valtuutettuna. Olen aktiivisesti mukana myös erilaisessa urheilun järjestötoiminnassa, niin pesäpallo, hiihto, ampumahiihto kuin myös moottoriurheiluseuran hallituksessa, sekä noissa lumilajeissa myös piiritasolla mukana. Olen liikkeellä Sloganilla ”periferian puolustaja, kaupungin kuuntelija”.

Vaaliteemat

Ihmisten toimeen tulo ja asumisen vapaus

Ihmisten tulee saada asua siellä missä haluaa ja käydä töissä siellä missä sitä on tarjolla ja sen tulee olla aina taloudellisesti kannattavampaa kuin kotiin jääminen.
Se tarkoittaa myös sitä että asuinpaikan lähettyviltä pitää löytyä siedettävän tasoiset lähipalvelut.

Oman alueen puolustaminen

Vaasan alueelta on kansanedustajia, mutta lisääkin sopii, mutta erityisesti vanhalla kyrönmaan alueella ei ole ollut omaa kansanedustajaan sitten 90- luvun nyt olisi korkea aika ja hyvä mahdollisuus sellaisen saamiseksi. Myös pohjanmaan maakunta on ilman keskustalaista edunvalvojaa ja sitä tarvittaisiin. Se takaa alueen edunvalvonnan kaikista parhaiten kun edunvalvojia on useasta puolueesta.

Palkansaajan ostovoiman parantaminen

Palkansaajien ostovoima on heikentynyt kustannusten noustessa ja palkkakehityksen laahatessa paikallaan. Koko yhteiskunnan etu on se että palkansaaja pärjää , näin ollen se vapauttaa rahaa kiertoon, yrittäjät saavat tuotteitaan kaupan ja sitä kautta myös valtion verokertymä pysyy kunnossa kun kulutus lisääntyy ja yrittäjät pärjäävät kysynnän lisääntyessä.