Peräpohjolan Keskustanaiset päättivät vuosikokouksessaan “jakaa taakkaa”

Puheenjohtaja Katri Kulmunin tavoin innostaen kotikunnissaan Kokeilemaan Kepua – kuntavaaliehdokkaaksi ryhtymään, oman kunnan asioita hoitamaan. 💚 🍀 Puheenjohtaja Katrin Kulmunin uudelleenvalintaan kantaa myös otettiin monesta kunnasta mukana ja etänä olevien myötä:

Peräpohjolan Keskustanaiset tukevat Katri Kulmunin uudelleenvalintaa
Keskustan puheenjohtajaksi Oulun puoluekokouksessa.

Paasikiven sanoin: “Kaiken viisauden alku on tosiasioiden tunnustaminen.”

Katri on johtanut Keskustaa vajaat yksitoista kuukautta.

Puolueen kannatus romahti vuoden 2019 eduskuntavaaleissa 13,8%:in.
Vaalitappion jälkeen puolue oli tuuliajolla useita kuukausia syyskuun puoluekokoukseen asti, mikä ei ole voinut olla vaikuttamatta kannatukseen.

Kannatuksen romahtamiseen, huolimatta talouden ja työllisyyden kasvusta, vaikuttivat mm. pienten sairaaloiden alasajo, Soten epäonnistuminen, taksiuudistus, sosiaaliturvan heikennykset, kiky-sopimukset.
Luottamuksen palautuminen ei tapahdu itsestään.

Keskusta on kansanliike, jota johdetaan jäsenistön keskeltä – aito
vuorovaikutus jäsenistöön on keskeinen perusta Katrin puheenjohtajuudelle.
Kiertämällä ja pitämällä yhteyksiä ympäri maata Katri on osoittanut
olevansa järjestöväkeämme arvostava ja palveleva puheenjohtaja. Hänen työnsä on kesken – annetaan yhdessä Katrille vahva valtakirja jatkaa sinnikästä työtä Keskusta-aatteen ja kansanliikkeemme hyväksi.

Keskustanaisten Peräpohjolan piiri ry

Lue seuraavaksi

11.10.2021 / Avain-blogi
Opettajat ovat juhlapäivänsä ansainneet. Maailman opettajien päivän tarkoituksena on nostaa opettajat parrasvaloihin. Opettajat tarvitsevat tukea työlleen muulloinkin kuin juhlapäivänä. Liian usein puhumme tulevaisuudesta huolien ja murheiden kautta. Maailma muuttuu koko ajan, ja tietotulva ahdistaa lapsia ja nuoria. Uutta ja erilaista tietoa on saatavilla koko ajan, olemme hakoteillä. Mihin tietoon uskoa? Opettajien tehtävänä on jakaa tietoa ja kehittää sitä. Yksi tärkeimmistä tehtävistä on luoda lapsiin ja nuoriin tulevaisuuden uskoa. Opettajien ja lasten vanhempien vuorovaikutus ja yhteydenpito on tärkeää kaikille osapuolille, mutta roolijako on muistettava. Peruskasvatus on vanhempien tehtävä, ja opettajan työ rakentuu perustalle, joka luodaan kodeissa. Hämärtyneet vastuujaot näkyvät valitettavasti usein siinä, että opettaja kuormittuu vaatimuksista, joita hänelle ei edes pidä esittää. Vastuullinen vanhemmuus tukee oppimista. Suomen Keskustanaiset kiittää maailman opettajia. Olette yhteiskunnan kantavia voimia, joilla on kehityksen avaimet käsissään. Tiedämme, että työnne on raskasta tässä alati muuttuvassa maailmassa. Haasteet kasvavat ja työmäärä lisääntyy. Työssä pitää olla riittävät resurssit, joiden puitteissa työtä voi toteuttaa. Luokkakoot eivät saa nousta kohtuuttomiksi ja apua arjen haasteisiin tulee olla saatavissa. Opettajat luovat ja rakentavat tulevaisuutta. Opettajilla on kehityksen avaimet käsissään. Kiitos siitä työstä, jonka teette yhteiskuntamme hyväksi. Suomen Keskustanaisten hallitus kokoontui Maailman opettajien päivänä 5.10.2021.
7.10.2021 / Kannanotot
Elsi Katainen ehdolle Naisjärjestöjen Keskusliiton johtoon
Suomen Keskustanaiset on asettanut Euroopan parlamentin jäsen Elsi Kataisen ehdolle Naisjärjestöjen Keskusliiton seuraavaksi puheenjohtajaksi.
4.10.2021 / Uutiset
EtusivuAjankohtaistaUutisetPeräpohjolan Keskustanaiset päättivät vuosikokouksessaan “jakaa taakkaa”