94

Harri Piilonen

Äänekoski
yrittäjä, 39

Olen Harri Piilonen ,perheen isä ja yrittäjä . Olen elämäni viettänyt Mämmen kylällä. Maaseudulla luonto on tullut tärkeäksi osaksi elämää. Kaikenlainen liikkuminen luonnossa , metsästys,kalastus,retkeily ja marjastus on kaikki rakkaita harrastuksia. Työkokemusta löytyy teollisuuspuolelta ja viimeset 11 vuotta yrittäjänä konehuoltoalalta.

Vaaliteemat

Elinvoima ja yrittäminen

Elinvoimainen kunta tarvitsee yrittäjiä. Kaavoituksen tulee olla joustavaa ja yritystoimitaa mahdollistava. Kunnan tehtävä on luoda toimintaedellytykset yrittämiselle ja työpaikkojen luomiselle. Yrittämisen kautta luodaan työpaikat. Ihmiset ja veroeurot tulevat työpaikkojen perässä. Siinä menestyvän kunnan salaisuus.
Kiinteistö verotusta tulisi laskea ja hulevesimaksut poistaa.
Kaupungin tulee lopettaa omien yhtiöiden töiden ulosmyynti ja kilpailu paikallisten yrittäjien kesken.

Kylät ja Maaseutu

Viime ajat ovat osoittaneet maaseudun ja kylien vahvuuden. Maaseudulla ja kylissä on tulevaisuutta! Kylien elinvoima tulee säilyttää kyläkoulujen ja harrastuspaikkojen myötä.

Nuoret, lapset ja ikäihmiset

Lapsissa ja nuorissa on Äänekosken tulevaisuus. Heidän hyvinvoinnista ei olla koskaan liikaa huolissaan. Kaikki mitä lapsiin ja nuoriin panostetaan on suoraan sijoitusta tulevaisuuteen.
Ikäihmisten tarpeisiin on myös vastattava. Kaikille tulee taata inhimillinen ja hyvä elämä, loppuun saakka!