535

Eve Pakkanen

Espoo, Mäkkylä
asiakkuuspäällikkö, VTM, 37

Mitä Espoon tulee olla nyt ja tulevaisuudessa?
Hyvä koti kaikille. Vartin kaupunki. Tuttu asukkailleen.

Olen ensimmäistä kertaa kuntavaaliehdokkaana Espoossa. Minulle uutena espoolaisena ehdolle lähteminen on ollut oivallinen tapa tutustua yksityiskohtaisemmin kotikaupunkini asioihin, kuntapolitiikkaan sekä asukkaisiin. Kaupunkilaisten yhteisten asioiden vastuullinen hoitaminen on yhteistyötä, jota haluan rakentaa yhdessä muiden espoolaisten kanssa - ja yli puoluerajojen.

Uusperheemme koti on Mäkkylän kaupunginosassa Komendantinmetsän kupeessa. Työskentelen asiakkuuspäällikkönä ja yhdessä asiakasyritysten kanssa kehitän monipuolisia palvelukokonaisuuksia johtamisen ja osaamisen kehittämiseen sekä liiketoiminnan strategisiin tarpeisiin. Aiemmissa työtehtävissäni olen toiminut liikkeenjohdon konsultoinnin, projektihallinnon, koulutuksen ja vaikuttamisen sekä sotilaallisen kriisinhallinnan asiantuntija- ja johtotehtävissä. Koulutukseltani olen valtiotieteiden maisteri.

Vapaa-ajalla tykkään harrastaa monipuolisesti kestävyysliikuntaa ja kulttuuria. Espoossa nautin vapaa-ajalla erityisesti kotikaupungin luonnonläheisistä ja merellisistä maisemista vesillä, metsäpoluilla, iltarasteilla tai hiihtoladuilla vuodenajasta riippuen.

Yhteystiedot: eve.pakkanen(miukumauku)gmail.com

Vaaliteemat

Espoo - hyvä koti kaikille

Espoossa on hyvä jokaisen kaupunkilaisen asua, opiskella, tehdä työtä ja elää turvallista, hyvää elämää. Kaupungin päätöksenteon keskiössä ovat ihmiset. Espoon tulevaisuutta rakennetaan kaupunkilaisten hyväksi. Esposssa on hyvä koti myös yrityksille ja elinkeinon kasvulle. Taloudellisesti vahva kaupunki, joka toimii myös määrätietoisesti elinvoimansa vahvistamiseksi, tarjoaa kaupunkilaisilleen kestävän elinympäristön myös tulevaisuudessa.

Espoo - vartin kaupunki

Laadukkaiden peruspalveluiden hyvä saavutettavuus, elinympäristön monipuolisuus, inhimillinen kaupunkikaava, toimivat ympäristöt erilaiselle liikkumiselle sekä sujuva joukkoliikenne tukevat ajatusta vartin kaupungista, joka on saavutettavissa kotiovelta jalan tai julkisella kuluvälineellä ihanteellisimmin jopa vartissa. Hyvät liikenneyhteydet kaupunginosien välillä on Espoon kilpailuvaltti. Kaupunkisuunnittelussa edistetään alueiden tasa-arvoa.

Espoo - tuttu asukkaille

Kaupunginvaltuutettujen vastuulla on osaltaan tehdä Espoota tutuksi asukkailleen. Kaupunkilaisten kuuleminen jo asioiden alkuvaiheessa on oltava päätöksenteon perustana. Lähidemokratiaa lisätään ja asukkaiden osallisuutta päätöksenteossa kehitetään aktiivisesti. Eri kaupunginosien asukkailla on todellista päätösvaltaa oman asuinalueensa keskeisiin palveluihin ja suunnitelmiin: terveyspalveluihin, kouluihin, päiväkoteihin, liikenteeseen ja kaavoitukseen.