532

Matias Ollila

Espoo, Leppävaara
viestinnän poliittinen suunnittelija, VTM, 38

Olen vaikuttajana turvallisuuden edistäjä. Turvallisuus syntyy kokemuksesta, että elämä on hallinnassa. Liian moni on tuota kokemusta vailla. Siksi olen mukana vaikuttamassa, tekemässä turvallisempaa Espoota.

Asun perheeni kanssa Leppävaarassa, joka tarjoaa puitteet hyvälle asumiselle. Luonto on lähellä, yhteydet toimivat ja palveluja löytyy vierestä, mitä nyt lääkäriin ei pääse nopeasti. Sote-uudistuksella on siis paikka suurkaupungissakin.

Olen ratkaisukeskeinen ja tavallisen hyvä ihminen, joka harrastaa samoja juttuja kuten kuka hyvänsä. Siis liikuntaa salituntien ja lenkkeilyn muodossa, penkkiurheilua Rauman Lukon ja rallin parissa sekä sivistynyttä olutseuratoimintaa.

Kyllä turvallisuus ja olutharrastus sopivat yhteen. Haaveilenkin kaupunkiterassista Leppävaaran Läkkitorilla, mikä tekisi paikasta oikealla tavalla elävän – sellaisen, josta ihmiset välittävät. Se tuottaa turvallisuutta.

Tutkintojani ovat VTM ja johtamisen erikoisammattitutkinto. Työskentelen Keskustalla viestinnän poliittisena suunnittelijana. Aiemmin olen toiminut Helsingin Diakonissalaitoksella Vamos-yksikön esimiehenä nuorten palveluiden parissa sekä työhallinnossa luovan talouden asiantuntijana.

Vaaliteemat

Edistän espoolaisten turvallisuutta

Monen ihmisen turvallisuuden tunne on järkkynyt. Myös kotikulmillani Leppävaarassa.
Turvallisessa kaupungissa ihmiset luottavat toisiinsa pelkäämättä.
Luottamusta ei saa käyttää väärin.

Edistän kotimaista työtä

Työ tuo turvallisuutta ja merkitystä elämään.
Työpaikat turvaavat meidän kaikkien toimeentulon.
Siksi yrittäjyyttä kuuluu edistää.

Edistän nuorten turvallisuutta

Lapsilla ja nuorilla on oikeus turvalliseen elämään.
Lapselle kuuluu onnellinen lapsuus.
Aikuistumisen kynnyksellä nuorille on tarjottava polku
löytää paikkansa yhteiskunnassa.