546

Terhi Sundström

Espoo, Matinkylä
toimitila-asiantuntija, palvelumuotoilija, 55

Olen elämänmyönteinen ja energinen espoolainen. Hyvin verkostoitunut yhteistyön rakentaja, kehittäjä ja toteuttaja. Haluan kantaa vastuuta lähialueemme ja elinpiirimme kehittämisestä. Tarvitsemme ratkaisuja, joilla rakennamme hyvän ja turvallisen arjen. Tarvitsemme tilannetajua ja uuden luomista. Huomioin päätöksenteossa erilaisten perheiden tarpeet, myös yksinasuvien.

Rakkaimmat harrastukseni ovat liikunta, kulttuuri ja järjestötyö. Suosikkejani ovat tennis, jooga, avantouinti sekä reippailu Rantaraitilla meri-ilmassa.

Olen asiakaslähtöisen palveluliiketoiminnan kehittäjä ja kiinteistöalan ammattilainen. Työkokemukseni on liike-elämän ja julkisen sektorin vaativista asiantuntija- ja päällikkö tehtävistä. Olen auttanut organisaatioita kukoistamaan ja saavuttamaan tavoitteitaan! Työskentelen toimitila-asiantuntijana. Keskeisiä työtehtäviäni ovat laaja asiakasyhteistyö, sen kehittäminen ja toimin kiinteistökehittämishankkeiden projektinjohtajana. Lisäksi olen toiminut Keskustan useissa luottamustehtävissä vuodesta 2005 alkaen.
Tällä kokemuksella pyrin valtuutetuksi. Ratkaisukeskeisesti, kompromissejakin tehden, vien asiat sovitusti loppuun asti. Yhteistyötä ja tuloksia.

Vaaliteemat

Tolkkua talouteen, tervettä sisäilmaa ja osallistava budjetointi

Asukkaille tulee osoittaa osa kunnan vuosibudjetin arvosta määrittelemiinsä kohteisiin käytettäväksi. Tähän tulee innostaa kaikki mukaan, ei pelkästään jo nyt aktiiviset ihmiset.

Espoon kaikki rakentaminen tulee toteuttaa nykyistä kustannustehokkaammin ja valvotummin. Kohtuullisin kustannuksin ilman pröystäilyä. Ei ylilaadulle!

Espoon kaupungin kaikki omat ja toimintaansa vuokraamat toimitilat tulee olla terveysturvalliset asioida ja tehdä töitä. Kenenkään ei tule sairastua sisäilman takia.

Tulevaisuuden lähipalvelut vahvemmiksi ja digistä paras renki

Peruspalvelut tulee tarjota oikea aikaisesti, oikea määräisesti ja kustannustehokkaasti palveluita tarvitseville. Paikalliset lähipalvelut vahvemmiksi. Ostovoima säilyy asuinalueella. Vähemmän pendelöintiä. Luontokin kiittää.

Teknologiaa tulee hyödyntää niin, että se on parannus palvelua tarvitsevalle. Asiointi digikanavissa tulee olla helppoa ja nopeaa. Niiden käytön opastukseen tulee panostaa. Digitaalisuutta tulee hyödyntää innovatiivisesti asukkaiden osallistamisessa Espoon kehittämiseen.

Vapaus valita asuinpaikka - Lähiluonto on kiistaton supervoima

Kohtuuhintainen asuminen on turvattava talouden koosta riippumatta. On voitava ostaa itselleen koti ja kartuttaa varallisuutta vuokra-asumisen sijaan.

Yhteisöllisiä asumismuotoja tulee kehittää. Ne tuo palveluita lähelle ja tukee yhdessä tekemistä.

Liikunnan ja kulttuurin merkitys sekä myönteinen vaikutus on kiistatonta. Ulko- ja sisäliikuntapaikat sekä kulttuuripalvelut on saavutettava talouden varoista ja asuinalueesta riippumatta. Lähiluontoalueet tulee turvata myös kerrostaloalueilla.