162

Inna Kallioinen

Kerava
Juristi, OTM, 28

Olen keravalainen kaupunginvaltuutettu, Keskustan valtuustoryhmän puheenjohtaja, juristi ja 28-vuotias nainen. Olen koulutukseltani oikeustieteen maisteri ja aina kiinnostunut oppimaan ja kehittämään osaamistani. Työkokemusta minulla on erilaisista virkamiestehtävistä sekä politiikan parista ja lisäksi olen toiminut monissa luottamustehtävissä.

Nyt olen ehdolla jatkokaudelle Keravan kaupunginvaltuustoon. Haluan olla mukana rakentamassa Suomea ja kotikaupunkiani Keravaa yhä paremmaksi paikaksi elää. Toivon saavani keravalaisilta luottamuksen jatkaa edelleen kaupunginvaltuutettuna – yhteisillä asioillamme.

Arvostan avointa keskustelua, jossa erilaiset näkökulmat tulevat kuulluiksi. Olen rakentava keskustelija, idearikas, pitkäjänteinen ja ratkaisuhakuinen vaikuttaja. Perehdyn asioihin ja osaan kuunnella muiden näkökulmia sekä perustella omat mielipiteeni.

Vaaliteemat

Kestävämpi Kerava

Haluan olla mukana rakentamassa kestävämpää Keravaa. Tarvitsemme kestävyyttä talouteen, ympäristöön, hyvinvointiin ja sivistykseen. Hyvinvointi rakentuu sujuvasta arjesta ja turvallisuuden tunteesta, ja kaupungilla on tärkeä rooli hyvinvoinnin edistäjänä. Eri elämänvaiheissa tarvitaan laadukkaita palveluita: esimerkiksi lasten varhaiskasvatusta lähellä kotia, vanhuksista välittämistä, aktiivista nuorisotyötä.

Vakaa kuntatalous

Vakaa talous luo perustan laadukkaista lähipalveluista huolehtimiseen ja hyvinvoinnin edistämiseen. Kaupungin talous pitää siksi saada takaisin tasapainoon. Suuret investoinnit pitää suunnitella järkevästi. Yrittäjäystävällisyys on yhteinen etumme, sillä yritykset työllistävät ja tuovat lisää elinvoimaa. Suurista investoinneista kuten Keskuskoulusta päätettäessä pitää tehdä tulevaisuuden kannalta viisaita valintoja.

Viihtyisä ja siisti kaupunki

Lähiluonto, hyvät ulkoilumahdollisuudet ja kaupungin siisteys tekevät viihtyisän asuinpaikan. Lähiliikuntapaikat kuten uusi uimahallimme, Keinukallion ulkoilumaastot ja suunnitteilla oleva skeittiparkki ovat tärkeitä meidän keravalaisten terveyden ja aktiivisuuden kannalta. Ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi tarvitaan toimenpiteitä eri tasoilla, ja meillä Keravalla esimerkiksi rakennus- ja energiaratkaisut pitää tehdä hiiliviisaasti.