171

Pia Pulkkinen

Kerava
Lastenhoitaja, asiakaspalvelija, 50

Hei, olen Pia, 49-vuotias ja Keravalla olen asunut lähes 20 vuotta.
Koulutukseltani olen lastenhoitaja Amk, tällä hetkellä toimin asiakas- ja myynnin ammattilaisena. Olen Keskustan Keravan kuntayhdistyksen hallituksen jäsen ollut jo lähes 12 vuotta, joten olen saanut olla paraatipaikalla kuulemassa mitä Keravalla tapahtuu ja mitä Keravalle kuuluu.
Minulle tärkeitä asioita ovat lasten- ja nuorten sekä ikäihmisten asiat sekä kaupunki turvallisuus.

Vaaliteemat

Lasten- ja nuorten hyvinvointi

Jokainen lapsi ja nuori tarvitsee tukea ja ohjausta,kuulemista ja kuuntelemista.Yksi tärkeimmistä asioista lapsille ja nuorille ovat sosiaaliset tapaamiset harrastusten ja vapaa-ajan merkeissä.Harrastaminen tulisi olla kaikille mahdollista vanhempien varallisuudesta riippumatta, näillä ehkäistään mm. syrjäytymistä ja kiusaamista.
Mahdollistetaan tämä jälkipolville siten, että kaikilla olisi yhdenvertainen mahdollisuus harrastamiseen ja turvalliseen ja merkitykselliseen elämään kohti aikuisuutta.

Ikäihmisten hyvinvointi

Jokaisen ihmisen tulee saada tuntea olevansa tärkeä myös ikääntyessä ja tämän takia pidän tärkeänä, että seniorit huomioidaan myös kuntapäätöksissä mm. terveys, hyvinvointi ja turvallisuus asioissa. Harrastus- ja liikunta mahdollisuudet ovat lähellä kotia, samoin sosiaali- ja terveyspalvelut. Tuetaan omatoimista kotona asumista ja mahdollistetaan turvallinen liikkuminen niin kotona kuin kodin ulkopuolella, ns katuturvallisuus.

Turvallinen Kerava

Yksi tärkeimmistä asioista tällä hetkellä on kaupunkimme turvallisuus. Levottomuus on lisääntynyt ja tähän tulee kiinnittää entistä enemmän huomiota pikaisesti, koska jokaisen tulee saada liikkua turvallisesti kadulla mihin vuorokauden aikaan tahansa.