52

Teresa Kari

Kuortane
laitoshuoltaja, 42

Olen 42-vuotias laitoshuoltaja, ja perheenäiti Kuortaneen Lentilästä.
Olen lähtöisin Ähtäristä ja muuttanut tänne Kuortaneelle vuonna 2018, avopuolisoni kotiseudulle.

Viimeisen puolitoista vuotta olen ollut kotiäitinä, työpaikka minulla on naapurikaupungissa, laitoshuoltajana vanhustenhuollossa. Sinne olen palaamassa syksyllä.

Lapsia minulla on 4, ikähaarukalla 21v-1,5v. Perhe onkin yksi elämäni tärkeimmistä asioista. Vapaa-aikana harrastan koirieni kanssa, lähinnä rodunomaisia lajeja , ja luonto on lähellä sydäntäni.

Olen suora ja avoin ihminen, ja samaa avoimmuutta toivon kanssakulkijoiltani. Ihmisen pitää pystyä seisomaan sanojensa takana, mutta myös olemaan erehtyväinen ja oppimaan uutta avoimin mielin.

Toivon, että jatkossakin voimme elää kunnassa, jossa kaikki toimii ja ihmisen on helppo elää ja hengittää.

Vaaliteemat

Perhe kokonaisuutena

Perheyhteisöön kuuluu jokainen ikäryhmä, kaikkien hyvinvointi ja palveluiden saatavuus ja toimiminen, vaikuttavat olennaisesti kaikkien perheenjäsenten hyvinvointiin, vauvasta vaariin. Ketään ei voi erotella, ja esim.kaikenlaisen avun hakeminen/ saaminen pitäisi saada matalan kynnyksen palveluksi.

Luonto , metsä ja maa

Maaseudun kasvattina, maatalousyrittäjän tyttärenä ja nykyisin puolisona, maa, metsä ja luonto, ovat tärkeä osa ihmisten elämää maaseudulla, niin elinkeinon harjoittamisessa, kuin liikunta-ja harrastustoiminnassa, sopusoinnussa keskenään.

Palvelut

Maaseudun elinvoima heijastuu pitkälti palveluiden saatavuudesta, lähikoulut-ja päiväkodit, sosiaali-ja terveyspalvelut ja kaupallliset palvelut lähellä ihmistä, ovat tärkeitä. Pyritäään säilyttämään ne meille kaikille toimivina, ja helposti saatavina.