61

Hannu-Pekka Kivistö

Kurikka
sähköinsinööri, eläkeläinen, 67

Olen 67-vuotias sähkövoimainsinööri ja olen tehnyt mielenkiintoista ja haastavaa uraa yli 40 vuoden ajan suomalaisessa energiabisneksessä. - Osa-aikaisesti olen viljellyt Ellilän sukutilan maita ja metsiä 12. sukupolvessa yhdessä vaimoni Liisan kanssa. Meillä on kaksi jo aikuista perillistä ja viisi lastenlasta. Koko aikuisajan olen halusta saanut osallistua yhteisten asioiden hoitoon sekä kunta- että seurakuntasektorilla. Nyt olen valmis vaativampiinkin tehtäviin Kurikan kaupungin hallinnossa. - Erityismielenkiinto kohdistuu kunnallistekniikan ja kaavoituksen puolelle. Valtateiden 3 , 19 ja 67 liikennevirrat ovat suuri haaste koko Kurikalle. Kurikan magneettiristeys ja Jalasjärven Kivistön VT 3/VT 19 risteys ovat oikeanlaisesti markkinoituina upeita pysähdyspaikkoja kasvaville liikennevirroille ja ne voivat tuottaa paljon työpaikkoja logistiikkaan ja matkailupalveluihin.

Vaaliteemat

Luovuta Kurikka kehittyneempänä ja onnellisempana nouseville sukupolville!

Parhaimmat edellytykset Kurikan kehitykselle löydämme rohkealla panostuksella meiltä jo valmiiksi löytyviin vahvuuksiin. - Niitähän ovat hyvä logistinen sijainti , hyvä ammatillinen osaaminen , vahva perustuotanto ja onnistununut maankäyttö.
Onnellisuus saadaan tuntuvammaksi panostamalla yhtä rohkeasti elämisen laatuun vaikuttaviin perusasioihin: harrastusmahdollisuuksiin , kustannusvastaavaan palvelutasoon ja puhtaaseen elinympäristöön.