52

Alli Mäkinen

Mänttä-Vilppula
yrittäjä, parturi-kampaaja, 66

Hei!
Perheeseeni kuuluu aviomies, neljä aikuista lasta ja kymmenen lastenlasta.
Olen Parturi-Kampaaja yrittäjänä toiminut 40 vuotta.
Harrastuksiini kuuluu talvella hiihto, kesäisin kävely ja monipuolinen käsityöiden tekeminen myös luen paljon erilaista kirjallisuutta.
Olen toiminut Vilppulan kunnanvaltuustossa ja hallituksessa yhden kauden ja Mänttä-Vilppulan kaupunginvaltuustossa ja hallituksessa kolme kautta. Mielestäni olen perehtynyt päätettäviin asioihin perusteellisesti ja tehnyt päätökset sydäntäni ja omaatuntoani kuunnellen kuntalaisten parhaaksi.
Olen edelleen kiinnostunut ja valmis tekemään töitä kaupunkimme eteen. Kiitos!

Vaaliteemat

Yrittäjien asiat

Yrittäjien aseman tulee olla kunnassa vahva ja sen eteen olen valmis tekemään töitä. Nykyisten yritysten mahdollisuudet laajentaa ja myös mahdollistaa uutta tuotekehitystä on turvattava ja sitä kautta myös saadaan lisää työpaikkoja . On itsestään selvää että uudet yritykset ovat tervetulleita paikkakunnalle.
Ilman vahvaa yritystoimintaa ei kuntalaisilla ole hyviä palveluita.

Ääni joka kuuluu

Luottamustoimessani tulen toimimaan äänitorvena niiden puolesta joiden ääni ei muuten kuulu. Olen saanut lapsuudessa sellaisen kasvatuksen, että pienempiä ja heikompia tulee auttaa ja heistä pitää huolta. Sitä oppia tulen noudattamaan jatkossakin.

Liikunta

Kaupungissamme on monipuolisesti liikuntapaikkoja ja niiden säilymiseen ja kunnossapitoon tulen kiinnittämään erityistä huomiota.
Yksi ryhmä jolle ei kaupungissamme ole monipuolisia harrastuspaikkoja on liikuntarajoitteiset ja niiden mahdollistamiseksi olen valmis tekemään töitä.