47

Mikko Kivilahti

Mänttä-Vilppula
maanviljelijä, eläk., 66

Olen ollut erilaisissa luottamushenkilötehtävissä vuodesta 1984 alkaen. Valtuustossa vuodesta 1992 alkaen. Vuosien varrelta on kertynyt kokemusta. Osaksi se on tullut niin sanotusti "kantapään kautta"erehtymisien muodossa, mutta onpa joskus onnistumisen iloakin ollut.
Perheeseen kuuluu vaimo ja kolme poikaa. Onnellinen olen myös siitä että kuluvan vuoden aikaan olen saanut tittelin VAARI.
Asumme vaimon ja koiran kanssa omakotitalossa. Avustamassa olen päivittäin pojan maatilalla. Harrastuksena on myös kylätoiminta ja kuorolaulu kahdessa kuorossa.

Vaaliteemat

Kunta on niin vahva ja hyvä kun sen heikoin osa-alue.

Tasapainoinen kunta on ihanteeni. Taajamat ei ole mitään ilman elävää toimivaa maaseutua ja maaseutu tarvitsee taajamia. Palvelut ei pidä olla yks yhteen mutta ne on oltava kohtuullisen etäisyyden päässä.

Talous tasapainossa

Niinkuin perheissä niin myös kunnassa on taloudenhoito oltava järjestyksessä. Oma vahvuuteni on että ymmärrän talouden tunnusluvut.

Perehdyn asioihin.

Pyrin perehtymään asioihin omatoimisesti. Viranhaltijoiden kanssa tulee pärjätä ja kuunnella mutta päätökset tulee tehdä omassa ajatuspajassa. Muistettava että olemme KUNTALAISTEN ASIALLA. Ei viranhaltijoiden. Kuntalaisten ääntä tulee kuulla sillä vuosien varrella olen saanut monia hyviä vinkkeja ja kommentteja.