120

Päivi Ylönen

Mikkeli
kasvatustieteiden maisteri, opinto-ohjaaja, 49

Olen 49-vuotias kunnallisvaaliehdokas Mikkelin Harjumaasta.
Työskentelen Etelä-Savon ammattiopistossa opinto-ohjaajana. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri, ammatillinen opettaja ja opinto-ohjaaja. Koulutuksen asiat ovat sydäntäni lähellä ja aikaisempi työkokemukseni sekä luottamustoimeni luovat siihen vankan pohjan.
Asun maalla ja meillä on maatila Harjumaassa, jota mieheni hoitaa. Juureni ovat vahvasti maaseudun mullassa ja maaseudun ihmisten asiat tärkeitä.
Ennen kaikkea olen äiti kolmelle lapsellemme, joista kaksi on jo täysi-ikäisiä. Lasten ja nuorten asiat ja esimerkiksi hyvinvoinnin tukeminen on etenkin viime vuoden perusteella noussut minulle erityisen tärkeäksi asiaksi.
Olen ollut aiemmin valtuustossa kolmen kauden ajan. Aika nykyisenä varavaltuutettuna on ollut oiva mahdollisuus ja opettavainen kokemus nähdä valtuustotyötä vähän ulkopuolelta. Tällä kaudella olen ollut jäsenenä Esen ja Naistingin hallituksissa sekä joissakin yhdistyksissä ja yhteisöissä.

Meidän tulee itse vahvistaa uskoa Mikkelin menestymiseen. On panostettava työpaikkoihin, olemassa olevien yritysten tukemiseen ja uusien houkutteluun.

Valtuuston tehtävänä on päätöksenteossa miettiä Mikkelin ja mikkeliläisten etua. Esitetään mieluummin kysymyksiä kuin esiinnytään asiantuntijoina. Tehdään työtä yhdessä ja pidetään mielessä kohtuus. Kohtuus taloudessa, investoinneissa, palveluissa ja lupauksissa. Olen valmis työhön.

Vaaliteemat

Tekevien ihmisten Mikkeli. Työtä ja toimeentuloa, erilaisia elämisen mahdollisuuksia koko Mikkelissä

Yhteistyötä tekemällä, luottamusta rakentamalla

Kohtuus taloudessa, investoinneissa, palveluissa ja vaalilupauksissa