66

Susanna Heikkonen

Mikkeli
Merkonomi, 58

Olen 58vuotias sinkku Mikkelin Kaituenmäeltä. Koulutukseltani olen merkonomi ja minulla on noin 36 vuoden työkokemus kunta-alan toimistotehtävistä. Lisäksi olen ollut mukana Keskustalaisessa järjestötyössä 1980-luvun lopulta alkaen.

Harrastan vesijuoksua, kirjallisuutta sekä opiskelua. Lisäksi minua kiinnostaa yhteiskunnallinen vaikuttaminen. Siksi olenkin Keskustan kuntavaaliehdokkaana Mikkelissä. Haluan olla mukana kehittämässä kotikaupunkiamme Mikkeliä paikaksi, jossa Sinä saat tarvitsemasi palvelut elämäntilanteestasi, asuinpaikastasi ja iästäsi riippumatta. Haluan, että voit elää hyvää, tasa-arvoista ja turvallista elämää.

Valitse minut kaupunginvaltuustoon, niin lupaan kuunnella mielipiteitäsi ja vaikuttaa parhaani mukaan Sinun ja Mikkelin hyväksi yhteistyössä muiden kanssa.

Vaaliteemat

Palvelut kaikille

Tarvittavat palvelut tulee tarjota jokaiselle Mikkeliläiselle elämäntilanteesta ja asuinpaikasta riippumatta. Olet sitten nuori, vanhus, äiti, isä, perheellinen, sinkku, isoäiti, isoisä -kuka vaan - Sinun tulee voida elää hyvää, tasa-arvoista ja turvallista elämää.

Haluan, että jokainen kokee elämänsä mielekkääksi ja turvalliseksi oli sitten kotona, koulussa, työpaikassa, vanhainkodissa, päiväkodissa tai sairaalassa.

Perheiden monimuotoisuus

Perheiden tarvitsemissa palveluissa tulee huomioida perheiden monimuotoisuus. Perhevoi muodostua yhdestä, kahdesta tai useammasta henkilöstä, jotka eivät välttämättä asu samassa taloudessa. Tarjottavien palveluiden tulee vastata jokaisen perheen tarpeisiin.

Tärkein resurssi palvelutuotannossa

Palvelut syntyvät osaavan, hyvinvoivan ja motivoituneen henkilöstön työllä. Työnantajan tuleekin arvostaa henkilöstöä, kohdella heitä tasa-arvoisesti, panostaa henkilöstön koulutukseen, antaa heille mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä sekä huomioida henkilöstön perhetilanteet.

Huolehtimalla henkilöstöstä varmistetaan kaikkien hyvinvointi. Hyvinvoiva työntekijä tuottaa ihmisläheisiä, laadukkaita, oikein kohdennettuja sekä taloudellisesti että inhimillisesti edullisia palveluja.