26

Valentina Alexeeva

Saarijärvi
koulunkäynninohjaaja, 37

Tervehdys sinulle, äänestäjä!

Olen reipas 37-v nuori nainen. Kotoisin Venäjältä, Tsuvasian tasavallasta. Olen asunut Suomessa 15 vuotta. Minulla on 8 ja 5 vuotiaat pojat. Olen entinen maatalouslomittaja ja nykyinen koulunkäynninohjaaja.

Positiivinen ajattelumaailmani on minulle yksi tärkeä voimavara. Sitä hyödynnänkin jokapäiväisessä elämässä, niin töissä ja vapaa-ajalla. Minun kanssani on helppo työskennellä, koska olen vastuullinen, rehellinen ja tykkään kun asiat hoidetaan loppuun asti.

Minun harrastukset ovat liikunta eri muodoissa, luonnossa oleminen (sienestys, marjastus ja kalastus), leipominen ja askartelu.

Minulle on tärkeää että meidän lapsella/nuorilla /aikuisilla olisi turvallinen ja
valoisa tulevaisuus ja vanhuksilla - onnellinen vanhuus.
Sitä varten kunnan pitäisi yrittää luoda uusia työllistymismahdollisuksia lähiseudulla aikuisille, että niiden ei tarvitsesi ajaa yli tunnin työmatkoja elättääkseen oma perhettä tai jopa miettiä muuttoa kunnalta pois.
Myös hyvää miettää, onko meidän kouluissa ja päiväkodeissa riittävä henkilökunnan ja moniammatillisten määrä. Tuntuu tiukkilla mennään ja lapset vaan odotaa oma vuoroa kun ei muuta vaihtoehtoa. Se on väärin.
Tähän tultava muutos. Lapset ovat meidän tulevaisuus.
Meidän velvollisuus tukea omia lapsia ja antaa niille mahdollisuus kehittyä eteenpäin esteettömästi.


Tulee vaikuttamaan! Muista äänestää!