418

Ilmari Kekkonen

Vantaa, Kuninkaanmäki
yrittäjä, 69

Olen tehnyt metallipajan pitäjänä pitkän työuran ja nyt jatkan vielä myynnin parissa mutta tuotannon olen lopettanut ja pajani myynyt.
Eli olen eläkkeensaaja ja sivutoiminen yrittäjä.

Asun Vantaan Kuninkaanmäessä ja harrastan kalastusta ja pikkuisen puutarhanhoitoa.
Iso tontti ja talo myös työllistää runsaasti mutta ollut hyvä vastapaino kiireisille päiville.

Lapset kaksi poikaa ja tyttö on aikuisia ja asuvat pk-seudulla ja ovat työelämässä mukana.

Vaaliteemat

Vain työ luo hyvinvointia

Jos sote vihdoin toteutuu ja kunnille jää mm työllisyyspalvelut on aika panostaa siihen että kaikki työkykyiset saadaan töihin. Ja vajaa työkykyisille on tehtävä reitti töihin , meillä ei ole varaa pitää satojatuhansia ihmisiä kotona odottamassa seuraavaa päivärahaa.

Vantaan ratikka

Kannatan Vantaan ratikan suunittelun jatkamista ja ratikan rakennusvaihe sattuukin sopivasti seuraavaan taantumaan jolloin sen rakentaminen on edullisimmillaan mutta siinäkin kilpailutus viisaasti tehtynä tuottaa merkittävät säästöt.

Tottakai, ratikkaa tulee jatkaa myöhemmin Espoon puolelle saakka jolloin siitä saadaan merkittävä vetovoimatekijä ja se tulee vähentämään auton tarvetta Vantaalla niin idässä kuin lännessä.
Tässäkin asiassa on turhaa pistää erialueita ja asukkaita vastakkain .

Hyvinvointi.

Ihminen uhraa terveytensä jotta saisi rahaa. Sitten hän uhraa rahaa jotta saisi terveytensä takaisin. Sitten hän on niin huolissaan tulevaisuudesta ettei nauti tästä hetkestä minkä seurauksena hän ei elä tässä hetkessä eikä tulevaisuudessa. Hän elää ikään kuin hän ei koskaan kuolisi. Sitten hän kuolee . Eikä oikeastaan koskaan elänyt.
Dalai Lama
Hyvinvointi muodostuu pienistä asioista jotka meillä on erilaisia joten tehdään niitä pieniä asioita. Kaupungin tulee järjestää perusasia ja loput itse.