440

Päivi Paasivaara

Vantaa, Tikkurila
mentorterapeutti, yrittäjä, 69

Lainaan tässä kokeneen psykologisen testausyrityksen suorittaman testin tulosta minusta erääseen toimenhakuun liittyvänä:

"Erittäin voimakas vastuun- ja velvollisuudentunne"

"Kyky havainnoida sosiaalisia tilanteita pienimpiä nyansseja myöten"

"Hakee jatkuvasti uusia ratkaisuja. Ei koskaan tyydy tavanomaiseen."

Olen liikunnallinen, täysin raitis (ollut aina, koska haluan kokea elämää aidosti), terveuskokkailija ja luontoilija. Luen paljon ja kehitän itseäni jatkuvasti. Olen kuin Liisa Ihmemaassa tässä maamilmassa.

Vaaliteemat

Ennaltaehkäisy - sekä fyysinen että psyykkinen, vaihtoehtohoitojen edistäminen ja vapaavalintaisuus, metsien ja viheralueiden suojelu, kierrätys ja ekologia, aito kuuntelu ja läsnäolo vastakkainasettelujen sijaan

Ennaltaehkäisy elämän alusta alkaen maksaa yhteiskunnalle vain murto-osan jo syntyneiden vaurioiden korjaamiskustannuksista. Se vähentää myös inhimillisiä kärsimyksiä.

Vaihtoehtohoitoja tehneenä olen saanut läheltä seurata, miten pehmein keinoin asiakas on tullut tehokkaasti autetuksi. Se on samalla säästänyt yhteiskunnan verovaroja.

Metsien ja viheralueiden suojelu, kierrätys ja ekologia, aito kuuntelu ja läsnäolo vastakkainasettelujen sijaan.

Luontoalueiden säilytys on tärkeää niiden monien terveysvaikutusten ansiosta, mm. mikrobikannan monimuotoistamiseksi siellä liikkuvan ihmisen elimistössä.

Puolueesta riippumatta tulee välttää turhia vastakkainasetteluja ja pyrkiä kohti aitoa kuuntelua ja ymmärrystä. Niin toimii hyvä dialogi.