436

Sofia Myllykangas

Vantaa, Kivistö
lentoemäntä, 25

Hei,

Olen ammatiltani lentoemäntä ja ensimmäisen vuoden sairaanhoitajaopiskelija. Olen ollut lomautettuna noin vuoden lentotyöstä ja siirtynyt muualle osa-aikatöihin. Olen työskennellyt esimerkiksi sijaisopettajana kouluissa ja erilaisissa hoitokodeissa.

Tällä hetkellä opiskelen ja vapaa-aikaani vietän rentoutumisen ja urheilun parissa. Lisäksi minua kiinnostavat yhteiskunnalliset asiat ja niihin vaikuttaminen.

Olen muuttanut Vantaalle työn perässä. Lentokentän läheisyys sekä rauhallinen ja viihtyisä asuinalue vaikutti asuinpaikan valitsemisessa.

Myös nuorten näkökulmia on saatava esille päätöksenteossa ja tästä syystä lähdin ensimmäistä kertaa mukaan ehdokkaaksi kuntavaaleihin.

Vaaliteemat

Vantaa vetovoimaisemmaksi

Vantaan vetovoimaisuutta edistetään sosiaalisen media avulla. Vantaalle kehitetään oma #hastag, joka nostaa näkyvyyttä ja kiinnostavuutta. Yritysneuvontaa tarjotaan riittävästi ja uusia yrityksiä houkutellaan lisää Vantaalle. Kivistöä kehitetään lisäämällä palveluita ja myös muiden asuinalueiden jatkuva kehittäminen turvataan.

Koulutus ja sivistys

Kouluihin tarvitaan riittävästi avustajia ja erityisopettajia. Koulukiusaamiseen puututaan tehokkaammin ja taataan kohtuulliset luokkakoot. Pienryhmiä tulee olla kouluissa riittävästi tarjolla. Vantaalle lisää kiinnostavia kulttuuripalveluita ja tapahtumia.

Työhyvinvointi

Osallistavat työn kehittämismenetelmät, jossa henkilöstö on aktiivisesti kehittämässä työoloja. Esimiesten johtamistaitoja vahvistetaan erilaisten koulutuksien avulla. Työhyvinvointipäivien lisääminen.