430

Timo Lehtovirta

Vantaa, Ruskeasanta
IT-päällikkö, 45

Olen 45-vuotias vantaalainen palokuntalainen, joka tyoskentelee arkipäivät tietohallinnon, taloushallinnon, logistiikan ja kiinteistoasioiden parissa. Perheeseen kuuluu vaimo, 11-vuotias poika ja kissa. Vapaaaikana harrastan metsänhoitoa ja puutarhaviljelyä.

Toimin vapaaehtoisen palokuntalaisena Vantaalla sekä Vantaan Pelastusalan yhdistyksen puheenjohtajana. Kokemusta on myös 10 vuoden pestistä Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen sopimuspalokuntien neuvottelukunnasta sekä muista luottamustehtävistä.

Koulutukseltani olen tradenomi.

Vaaliteemat

Turvallisuus

Kaikkien on oltava kiinnostuneempia luomaan turvallisuutta omalla alueellaan. Tämän kehityksen tukemiseen tarvitaan aitoa panostusta käytännön kenttätyöhön, resursseja, sekä avointa keskustelua kaikkien kesken päätöksiä ja valintoja tehtäessä.

Yhdessä.

Kouluruualla elinikäiset eväät elämään

Kouluruokailu on päivän tärkein tapahtuma, sen laatua ja ateriointikokemusta tulee parantaa varmistamalla laadukkaat raaka-aineet, toimiva reseptiikka ja osaava henkilökunta. Samalla kannustetaan valmistamaan parempaa kotiruokaa kotimaisista raaka-aineista, elinikäiset paremmat eväät elämään.