419

Tuula Kellokoski

Vantaa, Hiekkaharju
yrittäjä, 60

Hei kaikille!

Olen kahden jo aikuisen tyttären äiti. Toinen tyttäreni on yrityksessäni töissä ja toinen on sairaanhoitajana ja opiskelee tällä hetkellä työn ohessa kätilöksi.
Molemmilla tyttärilläni on 4 lasta ,joten olen myös 8 lapsenlapsen mummi .
Yrittäjyys on ollut minulle ominaista melkein koko työikäni ja nyt olen
yrittäjänä parturi-kampaamo alalla. Omaa franchise-yritystä olen pyörittänyt nyt n.5,5v. jossa minulla on 4 parturi-kampaamoliikettä ; 3 on Vantaalla ja 1 Klaukkalassa.
Työllistän liikkeissäni n.40 parturi-kampaajaa jotka kaikki ovat yrittäjinä.
Sydäntäni lähellä on yrittäjien , hoitoalan henkilöiden sekä tukea tarvitsevien auttaminen. Nämä ehkä se isoimmat asiat joihin haluan vaikuttaa, joiden takia ehdokkaaksi päätin ryhtyä.

Vaaliteemat

Turvallinen Vantaa

Meidän on hyvä huolehtia nuorista, jotta heille on riittävästi harrastustoimintaa.
Varsinkin korona aika on paljon vaikuttanut nuorten hyvinvointiin, koska ovat pitkään olleet etäopiskelussa. Eivät ole tavanneet kavereitaan jne..
Kouluissa on todella tärkeää puuttua kiusaamiseen, koska se on kyllä kovin yleistä ja lisääntyy sekä on huomattavasti raaempaa kuin ennen.
Nämä kun saadaan yhdessä kuntoon, niin meillä on asiat huomattavasti paremmin.

Hoitoalan arvostus ja tukeminen

Hoitoalan arvostusta ja sen myötä myös palkkausta olisi syytä hieman tarkentaa, koska ne ovat alipalkattuja aloja ja heillä on kuitenkin suuri vastuu eri ikäisistä ihmisistä lapsesta vanhukseen.
Työssä viihtyminen tarvitsee kaikki osa-alueet hyvälle mallille jotta henkilökunta pysyy työssään ja kokevat tekevänsä arvokasta työtä .

Yrittäjien tukeminen ja auttaminen

Itse kun olen yrittäjä niin on tietysti sydäntä lähellä myös kaikki muut yrittäjät.
Tiedän ja tunnen yrittäjien ongelmat ja haasteet joiden kanssa varmasti monet yrittäjät yrittävät tulla toimeen päivittäin.
Tukiverkosto ja tiedottaminen aloittelevalle yrittäjälle on todella tärkeää jotta hän tietää mihin hän lähtee ja ymmärtää myös talouspuolen eikä vain itse alaa .
Kokonaisuus on se tärkeä.