426

Volha Kuusela

Vantaa, Jokivarsi
kauneusalan yrittäjä, 44

Olen Volha Kuusela, 44-vuotias Vantaalainen yrittäjä. Olen asunut Suomessa vuodesta 2008. Kauneusalan yrittäjänä olen ollut 12-vuotta. Sydäntäni lähellä ovat nuorten asiat, tasa arvo, perhearvot ja yrittäjyys.

Vaaliteemat

Nuorissa ja lapsissa on tulevaisuus

Vantaalaisten nuorten ja lasten hyvinvointi on yksi tärkeimmistä asioista mihin Vantaan kaupungin on panostettava paljon enemmän, kuin tähän mennessä. Politiikkojen pitää ymmärtää se, että jos emme tätä tee, niin siitä saamme maksaa myöhemmin kovan hinnan.

Tasa-arvoinen Vantaa varallisuudesta riippumatta.

Kaikilla Vantaalaisilla pitää olla oikeus omaan kotiin, työhön millä tulee toimeen, lapsille turvallinen ympäristö, yrittämisen mahdollisuus ja riittävästi koulutuspaikkoja nuorille. Vantaa voisi olla Suomen ensimmäinen kaupunki, joka mahdollistaisi kaikille alle 25-vuotiaille nuorille koulutuspaikan, josta saisi ammatin.

Perhearvot taas kunniaan

Suomessa on menty siihen, että perhearvoja ei enää kunnioiteta, vanhempia ei kuunnella, eikä kunnioiteta. Uskonto ja kirkko on menettänyt merkityksensä jne. Haluan, että ko. arvot palautetaan taas kunniaan. Maahanmuutto on ihan ok, mutta kaikkien pitäisi elää periaattella 'maassa maan tavalla'.