Tervetuloa!

“Ilman Keskustaa ja Golfvirtaa täällä olisi todella kylmä”
– vanha lappilainen sanonta

Lapin Keskusta on lappilaisten ja koko Lapin asialla. Ajatusmaailmamme ytimessä on ihminen, eivät rakenteet. Kun ihminen voi hyvin, myös yhteiskunta voi hyvin.

Meille tärkeitä asioita ovat heikompien puolustaminen, hajautettu yhteiskunta, kotimainen turvallinen ruoka, uusiutuvan energian käyttö, huoltovarmuus, perheiden vapaus päättää omista asioistaan, työn ja asumisen monipaikkaisuus. Nämä ovat ajankohtaisia asioita.

Keskustan periaateohjelmassa olemme linjanneet, että Suomen pitää olla maa, jossa toivo, tulevaisuuden usko ja luottamus ovat vahvempia kuin pelko, epäluulo ja vastakkainasettelu. Pidetään tästä kiinni.

Jos koet nämä asiat omaksesi, tule mukaan! Lappi tarvitsee tulevaisuuden rakentajia.

Piiritoimisto

Kansankatu 12 A
96100 Rovaniemi

Avoinna sopimuksen mukaan.

+358 40 039 3899
lappi@keskusta.fi

Uutiset

Monipaikkainen elämänmuoto mahdolliseksi
Lapin Keskustan piirihallituksen jäsenet puolustavat monipaikkaisen elämänmuodon mahdollisuuksia mielipidekirjoituksessa.
9.7.2020 / Uutiset
Sote-uudistus tarvitaan
Keskustan Peräpohjolan piirin puheenjohtaja Tanja Joona ja Keskustan Lapin piirin puheenjohtaja Petteri Salmijärvi ovat vahvasti sote-uudistuksen kannalla. Heidän mukaansa sote-palvelut on oltava kaikkien saatavilla yhdenvertaisesti postinumerosta tai lompakon paksuudesta riippumatta. Lisäksi Joona ja Salmijärvi muistuttavat, että Lapin maakunnan sote-palveluiden uudelleen järjestelyt vaativat yhteistä tahtoa ja vahvaa jälleenrakentamisen henkeä.
4.7.2020 / Uutiset
Lapin Keskustan puheenjohtaja Petteri Salmijärvi kommentoi valtion 4. lisätalousarviota.
3.6.2020 / Uutiset

Tapahtumat

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Piirin vuosikokous

Piirin vuosikokous

la 15.8 klo 14:00 – la 15.8 klo 17:00

Scandic Rovaniemi CityKoskikatu 23Rovaniemi,96200 Map Keskustan Lapin …

Keskustan Lapin piirin sääntömääräinen vuosikokous 15.8.2020 klo 14.00 Scandic Rovaniemi City. Käsitellään sääntömääräiset asiat.

15 interested  ·  6 going

Kaikki tapahtumat

Etusivu