Keskustan jäsenyys on mahdollisuus

Keskustalaisena pääset tekijäksi Suomen suurimpaan puolueeseen ja rakennat Suomea kotiseudustasi lähtien yhdessä muiden ihmisyyden, yhteisvastuun ja yhdessä tekemisen nimeen vannovien kanssa. Keskustalaisille ei pelkkä puhe riitä, me vaadimme tekoja aatteiden edistämiseksi. Jos toimeen ei tartuta, mikään ei taatusti muutu paremmaksi.

Keskustalaisuus on kannanotto ehyen ja tasa-arvoisen yhteiskunnan puolesta

Suomea on rakennettava kohti tasa-arvoista, luonnonmukaista sivistysyhteiskuntaa. Tavoittelemme kestävällä tavalla ihmisen henkistä, fyysistä ja sosiaalista hyvinvointia ja vahvistamme yhteisöllisyyttä. Muutokseen tarvitsemme sivistyksen voimaa, tervettä suhdetta luontoon, yritteliäisyyttä, välittämistä ja laajaa yhteistyötä.
Meillä on vastuu ympäristöstä ja yhteiskunnasta, ne on jätettävä tuleville sukupolville elinvoimaisina.

Tervetuloa mukaan

Jäsenenä annat tukesi työllemme koko Suomen ja oman kotimaakuntamme tasapuolisen kehittämisen puolesta, ja pääset halutessasi vaikuttamaan yhteiseen suuntaamme. Jäsenenä pääset myös mukaan tapahtumiimme ja toimintaamme, sekä saat monipuolisia etuja, mm. 6 kertaa vuodessa ilmestyvän jäsen-Suomenmaan, joka kertoo ihmisistä ja ilmiöistä Keskustan sisällä ja ulkopuolella.

Liity jäseneksi ›

EtusivuPolitiikka ja toiminta