Keskusta on Pohjois-Savon sekä Savo-Karjalan vaalipiirin suurin puolue. Eduskuntavaaleissa 2019 keräsimme Savo-Karjalassa 22,8 %:a annetuista äänistä. Olemme siis alueen merkittävin vaikuttaja. Kevään 2021 kuntavaaleissa tavoitteenamme on olla edelleen Pohjois-Savon suurin kuntapuolue.

Tupailta -piirros

Keskustan Pohjois-Savon piiri toimii maakunnassamme 18 kunnan alueella. Keskusta on sitoutunut pitkäjänteiseen työhön alueen tasapuolisen kehittämisen puolesta. Meille on tärkeää, että jokaisella on asuinpaikkaa, ikää, sukupuolta tai etnistä taustaa katsomatta tasavertaiset mahdollisuudet palveluihin. Meille jokainen on yhtä arvokas ja tärkeä.

Eduskunnan ja Euroopan parlamentin työssä toimimme aktiivisesti, jotta pohjois-savolainen näkemys asioihin tulee kuuluviin. Savo-Karjalassa Keskustalla on 4 kansanedustajaa, joista 1 on Pohjois-Savosta.

Meille palaute ja vuorovaikutteisuus ovat tärkeitä. Toivommekin Sinun ottavan rohkeasti yhteyttä ja antavan palautetta. Meidän kauttamme sinulla on mahdollisuus saada äänesi kuuluviin.

EtusivuPolitiikka ja toiminta