Tervetuloa!

Keskustalle tärkeät asiat ovat nyt voimissaan. Heikompien puolustaminen, hajautettu yhteiskunta, kotimainen turvallinen ruoka, uusiutuvan energian käyttö,
huoltovarmuus, perheiden vapaus päättää omista asioistaan, työn ja asumisen monipaikkaisuus. Näitä asioita on helppo ajaa, ne ovat keskeisintä sanomaamme.

Päätöksenteko ei tapahdu ainoastaan Arkadianmäellä. Arkeen näkyvät muutokset tehdään paikallisesti kunta- ja maakuntatasolla.

Keskustan periaateohjelmassa todetaan, että Suomen pitää olla maa, jossa toivo, tulevaisuuden usko ja luottamus ovat vahvempia kuin pelko, epäluulo ja
vastakkainasettelu. Pidetään tästä ohjenuorasta kiinni.

Olemme rohkeasti Pohjois-Pohjanmaan ja koko Suomen asialla.

Piiritoimisto

Työskentelemme osittain etänä. Sovi tapaaminen puhelimitse tai sähköpostilla, jotta olemme varmasti toimistolla paikalla.

Koulukatu 31 A 2
90100 OULU

040 515 6800
pohjois-pohjanmaa@keskusta.fi

Tapahtumat

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Someklinikka

Someklinikka

to 20.5 klo 17:00 - to 20.5 klo 18:00+2to 27.5 klo 17:00 - to 27.5 klo 18:00to 3.6 klo 17:00 - to 3.6 klo 18:00

Piirin someklinikka torstaisin

Someklinikka on piirin apu kunnallisjärjestöjen aktiiveille, ehdokkaille sekä heidän tukiryhmilleen. Someklinikalla ratkaistaan pienet ja suuret ongelmat some-kanavien kanssa ja autetaan tilien ja kanavien luomisessa.

Joka torstai klinikalla on oma teemansa, johon liittyviin kysymyksiin saat apua. Someklinikkojen aikataulu on seuraava:

6.5. FB- ja IG-livelähetykset
20.5. FB- ja IG-mainonta
27.5. Twitter
3.6. toive aihe


Tule torstaisin klo 17-18 linjoille kysymään neuvoa just sinun ongelmiin somen kanssa. Teams-linkki lähetetään sähköpostilla. Someklinikalle pääsee mukaan myös tästä: tinyurl.com/someklinikka

Piirin Someklinikalla mikään kysymys ei ole tyhmä tai liian pieni, vaan tarkoituksena on antaa apua juuri heille, jotka vasta aloittelevat kampanjan tekoa sosiaalisessa mediassa.

Someklinikoiden tallenteet sekä muut video-ohjeet on katsottavissa täältä: drive.google.com/drive/folders/1vwCRHS4WlsMUOGjxd1ft0znmhp_Is6kV?usp=sharing

Tunnin ajan jäseniä auttaa Eevasisko Mehtätalo, joka työskentelee nuorten piirillä tapahtuma- ja viestintäkoordinaattorina. Eevasiskoon voi olla yhteydessä eevasisko.mehtatalo@keskustanuoret.fi.
... Näytä lisääSee Less

46 interested

Kaikki tapahtumat

Etusivu