Vieremän Keskustan toimintaan pääset mukaan ottamalla yhteyttä puheenjohtaja Katri Kurtelius-Juntuseen 040 576 4856 tai vieremakeskusta@gmail.com.

Tervetuloa Keskustan Vieremän kuntayhdistyksen sivulle eli tuttavallisemmin Vieremän Keskustan sivuille! Toimintamme kattaa koko kunnan alueen.

Täältä löydät tietoa toiminnastamme ja keskustalaisista luottamushenkilöistä Vieremällä. Vieremällä on hyvä toimia, sillä olemmehan tunnettuja teknologia-alan huippuyrityksistä, elinvoimaisesta maataloudesta ja liike-elämän palveluista. Kaikki nämä tuovat elinvoimaa ja tekemisen meininkiä kuntaan.
Lisätietoja kunnasta https://www.vierema.fi/fi.

Keskustan valtuutetut 1.8.2021-31.5.2025
Eskelinen Juha
Heiskanen Mikko
Heusala Jorma
Huttunen Tuovi
Kononen Heikki
Kurtelius-Juntunen Katri
Luttinen Helka
Partanen Marjo
Repo Tuomas
Tiikkainen Vilho

Varavaltuutetut
Hentilä Leo
Kauppila Tommi
Mehtonen Erkki
Ruotsalainen Kirsi
Honkanen Viljo
Åkerlund Osmo
Immonen Matti
Aas Katri
Asikainen Jennika
Kaikkonen Hilma

Meille tärkeää

Laadukkaat lähipalvelut ja asuminen:
Vieremä tarjoaa turvallisen asuinympäristön, jossa lapsilla on laadukas päivähoito ja koululaisilla terveet tilat ja tasokas koulutus, joka antaa erinomaisen pohjan jatko-opiskelulle. Meillä on käytössämme hyvät liikunta- ja harrastusmahdollisuudet, jotka lisäävät hyvinvointia. Luonnonläheisestä kunnastamme löytyy riittävästi ja monipuolisesti asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin.

– Viihtyisä elinympäristö:
Viihtyisä elinympäristömme on ilonaihe ja käyntikortti vieraillemme. Keskusta haluaa pitää huolta kuntamme viihtyisyydestä jatkossakin ja siihen työhön tarvitaan isompi joukko ja yhteistyötä.

– Yrittäjyys ja työpaikat luovat elinvoimaa:
Hyvää kuntaa ei ole ilman yrityksiä. Me haluamme luoda yrittäjyydelle hyvät edellytykset ja toimia yhteistyössä, sillä yrittäjyys tuo hyvinvointia jokaiselle kuntalaiselle. Me Keskustassa kannustamme toimeliaisuuteen, yrittäjyyteen ja vastuullisuuteen.

– Yhteisöllinen Vieremä on turvallinen paikka asua:
Huolenpito ja vastuu lähimmäisestä ovat tärkeä osa vieremäläisyyttä. Jokaisella lapsella on oikeus turvalliseen, välittävään yhteisöön ja jokaisella aikuisella on oikeus saada tukea yhteisöltään elämän eri tilanteissa.Asioita tehdään yhdessä. Me tuemme järjestöjä ja kuuntelemme kuntalaisia ja kannustamme mukaan vaikuttamaan kotikunnan asioihin.

Meillä on positiivinen asenne tulevaisuuteen ja halu kunnan jatkuvaan kehittämiseen.

Keskusta on se kotimainen. Puolueista ainoa laatuaan. Me emme ole tuontitavaraa. Me ammennamme voimamme suomalaisista kodeista ja uskomme maahan.

– Keskusta –

Tapahtumat

Tapahtumista ja muista tärkeistä asioista löydät tietoa https://www.facebook.com/VieremanKeskusta https://www.instagram.com/vieremankeskusta/

Ajankohtaista

Kuntavaaliwn 2021 videoita voit katsella Facebookin ja Instagramin lisäksi YouTubessa https://www.youtube.com/channel/UCqrtDON6Zk3skD_uylcN8Bg/featured

Keskustan K-Studiossa käsitellään ajankohtaisia Facebookista pääset seuraamaan myös Keskustan tupailtoja ja puoluejohdon kyselytunteja. https://keskusta.fi/ajankohtaista/k-studio/  tai https://www.facebook.com/SuomenKeskusta

Ja kun savolaisia ollaan, niin kannattaa käydä kurkkaamassa myös https://www.facebook.com/PohjoisSavonKeskusta

Kuntayhdistyksen hallitus 2022

Katri Kurtelius-Juntunen
puheenjohtaja
Helka Luttinen
sihteeri-rahastonhoitaja
Jennika Asikainen
Juha Eskelinen

Lassi Heiskanen
Viljo Honkanen

 

Jorma Heusala
varapuheenjohtaja
Tommi Kauppila  

Matti Immonen
Erkki Mehtonen
Marjo Partanen
Vilho Tiikkainen
Osmo Åkerlund

EtusivuVieremä