Tervetuloa Keskustan tulevaisuustyöpajaan 16.9. Hattulaan!

Ohjelmassa: vaalianalyysi, Aatteesta teoiksi ja toiminnaksi –keskustelu sekä järjestön tulevaisuustyöpaja.
Puoluejohdon terveiset tapahtumaan tuo eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen.

Ilmoittaudu mukaan tulevaisuustyöpajaan tästä linkistä!
Ilmoittautua voi torstaihin 14.9. mennessä myös sähköpostilla: etela-hame@keskusta.fi
Lounas on omakustanteinen 10 €. Kahvitarjoilu.

Tapahtumapaikan osoite: Hattula-pirtti, Museotie 9, Hattula.
Parkkitilaa lisää Pyhän Ristin Kirkon edustalla (Vanhankirkontie).

Lisätietoja: Tulevaisuustyöpajat – Suomen Keskusta
Tilaisuus toteutuu puoluetoimiston ja piirin yhteistyönä, yhteistyössä myös Maaseudun Sivistysliitto ja Ajatuspaja Alkio.

***

Olemme 23.9.1923 perustettu Suomen Keskustan piirijärjestö ja teemme keskustalaista politiikkaa kaikissa kunnissa Kanta-Hämeen maakunnassa. Näiltä sivuilta löydät mm. kannanottoja ja linjauksia sekä piirihallituksen 2023 ja aluevaltuustoryhmän 2022-25 kokoonpanot.

Piirin Facebook– ja Instagram-sivut palvelevat myös ajankohtaisissa asioissa. Tervetuloa mukaan jäseneksi ja toimintaan! Ota yhteyttä piiriin sähköpostilla: etela-hame@keskusta.fi

Puolueesta löydät lisää tietoa, ohjelmia, ja muuta luettavaa osoitteesta www.keskusta.fi 

Uutiset

Keskustan Etelä-Hämeen piiri katsoo, että Evon saavuttamiseksi ja luontomatkailun helpottamiseksi on tarpeen jatkaa Metsähallituksen tekemää Evon kehittämisohjelmaa. Evo on hyvä esimerkki siitä, miten suhteellisen pienellä alueella pystytään pitämään yllä erilaisia matkailu- ja retkeilykohteita, matkailuun ja luonnonvaroihin liittyvää koulutusta ja ihan tavanomaista normaalia maalaiselämää.
24.5.2023 / Blogi
Tuuloksen Kapakanmäellä pidetty Keskustan Etelä-Hämeen piirin vuosikokous 23.5.2023 päätti esittää puoluehallitukselle ja puoluekokoukselle Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehniä Suomen Keskustan presidenttiehdokkaaksi 28.1.2024 pidettävissä presidentinvaaleissa. Samalla piiri pyytää tohtori Rehniä antamaan suostumuksensa ehdokkuuteen.
24.5.2023 / Uutiset

Blogi

14.6.2023 / Blogi
Ikääntyneen väestön määrä on kasvanut merkittävästi viimeisten vuosikymmenten aikana. Tämän vuoksi on tärkeää kehittää ympäristöjä, joiden avulla ikääntyneet pystyvät asumaan kotona mahdollisimman pitkään. Useissa kunnissa on viime vuosina kiinnitetty huomiota ikäystävällisyyteen. Ikäystävällinen ympäristö on tutkimusten mukaan yhteydessä fyysiseen, sosiaaliseen ja psyykkiseen hyvinvointiin. Ikäystävällinen ympäristö ottaa huomioon ikääntyneiden tarpeet ja voimavarat. Se tukee myös ikääntyneen osallisuutta ja aktiivisuutta esimerkiksi esteettömyyden, viihtyisyyden ja ympäristön paremman hahmottamisen kautta. Tämä tukee ikääntyneen kotona asumista ja ennakoi osaltaan tulevaisuuden asumistarpeita.
13.6.2023 / Blogi
Oletko ajatellut millainen on satavuotinen elämä. Vuosi 1923 oli varmaankin erilainen kuin tämä päivä. Oliko ihmisen ajatukset erilaiset vain samansuuntaiset kuin tänään. Suomi oli nuori, vasta lapsi. Ihmisten ajatukset olivat varmaan sekavia itsenäisen Suomen alkutaipaleella. Ei tiedetty tulevasta. Sota aika oli tulossa muutaman vuoden kuluttua. Onkohan ihmisten ajatukset näistä mietteistä hyvinkään kaukana. Euroopassakin soditaan, eli aika lähellä. Sanotaan, ettei se meitä uhkaa.
1.6.2023 / Blogi
Etusivu