KUNTAVAALIT, RIITTÄÄKÖ EHDOKKAAT ?

Reilu vuosi on kamppailtu. On oltu etänä kaikkeen. Eipä olla pahemmin kohtailtu. Minkäs teet, kun on joku ihme epidemia, kutsutaan sitä nyt vaikkapa etäännyttäjäksi.

Mutta mikä ihme kansalaisia vaivaa. Ehdokkaiden saaminen tämänkertaisiin kuntavaaleihin oli todellakin ns. kiven alla, taikka kiven takana piilossa. Sitten ensikerralla, oli monen kysytyn vastaus. Miksi ei nyt ? Olisiko kansanedustajien ja ministerien katsottava peiliin, pieneen tai suureen. Löytyisikö sieltä ehdokkaiden saamiseen vastaus. Vai löytyisikö vastaus kuntapolitiikasta. Olisiko siellä muutoksen paikka. Voisimmeko tehdä yhteistyötä hyvässä hengessä kotikunnassamme.

Nyt olemme valmiit pidettyjen kuntavaalien osalta 13.6.2021. Näillä mennään ja pulinat pois. Laitetaan yhdessä kuntien asiat kuntoon, siltä osin kuin pystymme. Olemme valmiit tekemään työtä oman kuntamme ja kuntalaisten parhaaksi. Olemmehan mekin kaikki, valtuutetut, varat ja muut, samoja kuntalaisia, joiden hyväksi rakennamme asuinalueemme, oman kuntamme hyväksi elää ja olla. Olemme valmiina puolustamaan kuntaamme itsenäisenä kotikuntana.

Keijo Leppänen
Ypäjä

EtusivuBlogiKUNTAVAALIT, RIITTÄÄKÖ EHDOKKAAT ?