Hae toiminnanjohtajaksi! (hakuaikaa jatkettu)

Keskustan Etelä-Hämeen piiri toimii Kanta-Hämeen maakunnassa osana Suomen Keskustan valtakunnallista organisaatiota. Sen 1700 jäsentä, yksitoista kunnallisjärjestöä ja toista sataa aktiivia etsivät nyt kirittäjäkseen, hallinnon hoitajakseen, toiminnan kehittäjäkseen ja piiritoimiston esimieheksi

TOIMINNANJOHTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sopimuksen mukaan.

Etsimämme toiminnanjohtaja tuntee yhdistystoiminnan kiemurat ja politiikan pelikentän. Osaat kannustaa vapaaehtoistoimijoitamme heti aluksi parhaaseen mahdolliseen menestykseen kuntavaaleissa mutta mietit mielelläsi toiminnan kehittämistä myös pidemmällä aikajänteellä. Olet ulospäinsuuntautunut, tottunut priorisoimaan tehtäviäsi ja katselet asioita luontaisesti osana isompaa kokonaisuutta. Omaat lisäksi hyvät viestintä-, esiintymis- ja tietotekniset taidot, ymmärryksen taloushallinnosta, innostuksen varainhankinnan kehittämiseen, sekä vankan Keskustaorganisaation ja keskustalaisen arvomaailman tuntemuksen.

Saat yhdessä piirihallituksen kanssa johtaaksesi monella mittarilla hyvin hoidetun piirin, jonka hallinto on kunnossa, toimijat motivoituneita ja arvostus toiminnanjohtajan työtä kohtaan korkealla. Piiritoimistolla apunasi on osa-aikainen toimistosihteeri, mutta hallinnollisia rutiineja riittää kyllä sinullekin asti. Tästä huolimatta työssä tulee vastaan vaihtelevia tilanteita, monenlaisia persoonia ja suuria tunteita. Etsimme sen vuoksi sosiaalisesti taitavaa, painetta kestävää ja erilaisia ihmisiä yhteen hitsaavaa henkilöä, jolle toimijoiden tasapuolisuus on itsestäänselvyys.

Tarjoamme näköalapaikan yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja päätöksentekoon, viestinnällistä ja toiminnallista vastuuta sekä joustavat työajat ja hyvämaineisen, toimivan keskustapiirin. Lupaamme, että jokainen työpäiväsi on erilainen.

Tehtävät edellyttävät oman auton käyttöä, liikkumista Kanta-Hämeessä ja välillä myös muualla Suomessa. Ilta- ja viikonlopputöitä kokousten muodossa tulee väistämättä. Työtä on mahdollisuus sopimuksen mukaan tehdä osittain etätyöskentelynä. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Pyydämme vapaamuotoista hakemusta palkkatoiveineen 14.1.2021 klo 16 mennessä osoitteeseen etela-hame@keskusta.fi. Tehtävään valittavan tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen työsopimuksen allekirjoittamista.

 

Lisätietoja antavat:

piirin puheenjohtaja Johanna Häggman, puh. 050-515 1107, jk.haggman@gmail.com

piirin toiminnanjohtaja Juha Iso-Aho, puh. 050-374 5416, juha.iso-aho@keskusta.fi

EtusivuUutisetHae toiminnanjohtajaksi! (hakuaikaa jatkettu)