Ilmoittautuminen piirin syyskokoukseen on auki 5.12. asti

Keskustan Etelä-Hämeen piirin syyskokous pidetään lauantain 12.12.2020 klo 10 alkaen. Kokouksen fyysinen paikka on Kiipulan auditorio Janakkalassa osoitteessa Kiipulantie 507, Turenki. Kokous järjestetään tänä vuonna koronatilanteen vuoksi poikkeuksellisesti ns. hybridimallilla, eli kokoukseen on mahdollista osallistua joko tulemalla kokoustilaan paikan päälle tai seuraamalla kokousta etäyhteyksin teams-palvelun välityksellä. Osallistujien turvallisuuden takaamiseksi kokoustilaan päästetään paikalle vain äänivaltaiset osallistujat, talkoolaiset sekä erikseen pyydettyjen puheenvuorojen pitäjät, kuten puolueen ja kunnan johdon edustajat. Suosittelemme voimakkaasti myös äänioikeutettuja kokoustajia osallistumaan tilaisuuteen etäyhteyksiä käyttäen.

Huomaattehan, että tällä kertaa kokoukseen pitää ilmoittautua läsnäolevaksi  viimeistään 5.12. klo 23.59. Kukaan ei siis pääse enää kokoukseen mukaan pelkästään tulemalla kokouspaikalle, vaan ilmoittautuminen on tehtävä ennakkoon. Järjestelmän periaate on sama kuin syyskuisessa puoluekokouksessa. Ilmoittautumiskaavake on osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/D618A950A2A6DF0E

Lisäksi huomaattehan, että vaalisalaisuuden säilyttämiseksi kaikki suljetut lippuäänestykset toteutetaan tällä kertaa webropol-kyselykaavaketta käyttäen. Toisin sanoen myös kokoustilaan fyysisesti paikalle tulevat osallistujat äänestävät sähköisesti ja heidän tulisikin ottaa mukaansa sähköpostin lukemiseen soveltuva laite (esim. älypuhelin, pädi tai kannettava tietokone). Äänestyslinkit lähetetään äänestystilanteessa jokaisen osallistujan sähköpostiin. Mikäli osallistujalla ei ole sähköpostia tai sen käyttöön soveltuvaa laitetta käytössään, voidaan tilanne hoitaa kokouspaikalla poikkeusjärjestelyin, mutta äänestyksen sujuvuuden vuoksi olisi toivottavaa, että valtaosalla olisi omat laitteet mukanaan.

EtusivuUutisetIlmoittautuminen piirin syyskokoukseen on auki 5.12. asti