Keskustan Etelä-Pohjanmaan piiri on valinnut vt. toiminnanjohtajakseen Susanna Laitilan

Keskustan Etelä-Pohjanmaan piiri on valinnut vt. toiminnanjohtajakseen Susanna Laitilan

Alavudelta kotoisin oleva 25-vuotias Laitila tulee tehtävään järjestökoordinaattorin ja hanketyöntekijän toimesta. Laitila viimeistelee parhaillaan hallintotieteiden maisterin opintojaan, koulutukseltaan hän on hallintotieteiden kandidaatti. Laitila on toiminut aiemmin piirin varapuheenjohtajana ja Etelä-Pohjanmaan Keskustanuorten puheenjohtajana.

-Odotan innolla, että pääsen tarttumaan piirin toiminnanjohtajan tehtävään. Kokemus järjestökentästä ja keskustalaisesta arvomaailmasta ovat niitä asioita, joista koen olevan tulevassa tehtävässä hyötyä. Kun on katsonut toimintaa luottamushenkilön lasien läpi, on mielenkiintoista päästä tekemään asioita toisesta näkökulmasta yhdessä luottamushenkilöiden kanssa, Laitila kertoo.

-On hieno asia, että saamme Susannan uudeksi vt. toiminnanjohtajaksi. Hän on toiminut aiemmin niin Keskustanuorten piirin puheenjohtajana kuin piirimme varapuheenjohtajana, joten hän tietää mihin ryhtyy. Susannan koulutus, valovoimaisuus ja osaaminen vakuuttivat piirihallituksemme. Ilolla odotamme, että Susanna pääsee aloittamaan työn meidän kanssamme, kertoo piirin puheenjohtaja Sari Palmu.

Laitila aloittaa vt. toiminnanjohtajana 27.5.

 

Lisätietoja antaa:

Sari Palmu

Puheenjohtaja, Keskustan Etelä-Pohjanmaan piiri

+358 40 054 1763

sari.palmu@japo.fi

Lue seuraavaksi

Suomalaisen lihan vaihtuminen tanskalaiseen on vain yritys murentaa suomalaista elintarvikeketjua ja vain sen takia, että kauppa tekee siten maksimaalisen voittomarginaalin
Maaseudun Tulevaisuus uutisoi viimeviikolla, että Atrian valmistama kotimainen tuotemerkin porsaan fileepalat oli vaihtunut kaupan private label tanskalaiseen lihaan. Suomalaisen lihan vaihtuminen tanskalaiseen on vain yritys murentaa suomalaista elintarvikeketjua ja vain sen takia, että kauppa tekee siten maksimaalisen voittomarginaalin. Ellei riittävän halvalla suomalaista saada, otetaan tuonti kortti esille.
29.4.2024 / Uutiset
Tarvitsemme nyt tulevaisuudenuskoa - Keskustan Pohjanmaan aluevaltuustoryhmä
Keskustan ryhmäpuheenvuoro Pohjanmaan aluevaltuustossa 22.4.  Aluevaltuutettu Minna Niemi.
22.4.2024 / Uutiset
Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirihallitus vetoaa kansanedustaja ja Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurviseen, että hän lähtee tavoittelemaan keskustan puheenjohtajuutta.
16.4.2024 / Uutiset
EtusivuUutisetKeskustan Etelä-Pohjanmaan piiri on valinnut vt. toiminnanjohtajakseen Susanna Laitilan