Keskusta on moniarvoinen kansanliike

Joukkoomme mahtuu monenlaisia ihmisiä kaikista kansanryhmistä. Yhteistä meille on samankaltainen tapa ajatella ja toimia: kantaa vastuuta. Keskusta on paitsi kansanvaltainen poliittinen puolue myös yhteiskunnallinen uudistus-, kasvatus- ja sivistysliike.

Keskusta toimii vahvasti koko Päijät-Hämeen alueella. Keskusta on turvallinen ja eteenpäin katsova uudistaja. Meille on tärkeää, että kaikille turvataan samantasoiset palvelut asuinpaikasta riippumatta. Kannamme vastuuta kaikista täällä asuvista.

Ihmisiä, asioita, toimintaa

Avoimuus merkitsee sitä, että joukkoomme on helppo tulla. Emme ole ensimmäiseksi kysymässä jäsenkirjaa. Sen sijaan tarjoamme mahdollisuuden tulla ja tutustua asioihin, ihmisiin ja toimintaan.

Keskustan Päijät-Hämeen piiri vastaa Keskustan toiminnasta Päijät-Hämeessä. Jokaisessa kunnassa toimii myös kunnallisjärjestö ja paikallisyhdistykset, jotka järjestävät keskustalaista toimintaa.

Tervetuloa mukaan!

Keskusta tarjoaa sinulle vahvan vaikutuskanavan jokapäiväisiin asioihin. Meillä on toimintaa kaikissa Päijät-Hämeen kunnissa.

Lisää tietoa saat piiritoimistolta:

0400 930 483
paijat-hame@keskusta.f
 

EtusivuPolitiikka ja toiminta